Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του "Lucas project" στη Λεμεσό
16:23 - 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν χθες στη Λεμεσό οι εργασίες της 4ης συνόδου στα πλαίσια του "Lucas Project", κάτω από την ομπρέλα του Erasmus plus.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, εταίροι από επτά ευρωπαϊκές χώρες, τις Ιταλία, Δανία, Βέλγιο, Ισπανία, Λιθουανία, Πορτογαλία και Κύπρο, συνεδριάζουν με απώτερο στόχο «την προσπάθεια για αφύπνιση των συναισθημάτων των ατόμων που πέρασαν την εμπειρία στο κώμα, για διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους για αποθεραπεία και μια καλύτερη ποιοτική ζωή».
Το Lucas Project είναι μια προσπάθεια να ομοιογενοποιήσει την κοινωνική ενσωμάτωση και αποκατάσταση των ατόμων που συνέρχονται από το κώμα, μέσω των οργανωμένων και προσαρμοσμένων αθλημάτων.
Η συνέχεια θα δοθεί στις 8 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, από όπου θα ξεκινήσει μια πορεία πεζοπόρων μέχρι το κάστρο Λεμεσού και ακολουθεί πορεία μοτοσικλετιστών προς την επαρχία της Λεμεσού, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για την Αφύπνιση των ατόμων σε κώμα.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:
Λεμεσός 99531084
Λευκωσία 96499309
Πάφος 99536136
Λάρνακα 99799286
Πηγή: KYΠΕ