«Είχαμε πάθος και μαχητικότητα»

Ανακουφισμένος και ικανοποιημένος από το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από το «Δασάκι» εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί του Εθνικού Άχνας ο Τζον Κάρβερ.
«Γνώριζα την παράδοση στα παιχνίδια της Ομόνοιας με τον Εθνικό σε αυτό το γήπεδο. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δημιουργικοί, καταφέραμε να σκοράρουμε και φτιάξαμε αρκετές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μας πίεσε, όμως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Οι παίκτες μου έβγαλαν αρκετό πάθος και μαχητικότητα στο σημερινό παιχνίδι. Σε τέτοιους αγώνες αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο τεχνικός των «πρασίνων».
Από την πλευρά του, ο Ντανίλο Ντόντσιτς τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του επέδειξαν υπερβολικό σεβασμό στην Ομόνοια και ότι με τέτοιες εμφανίσεις αργά ή γρήγορα θα έρθουν και οι νίκες.
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο, όταν απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια παίζεις τόσο καλά και φεύγεις με άδεια χέρια. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήμασταν άτυχοι, μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όχι μόνο έναν. Στην αρχή του πρώτου μέρους δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στην Ομόνοια και το εκμεταλλεύτηκε. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ που άλλαξε το παιχνίδι. Στο β' μέρος αποφασίσαμε να πιέσουμε ψηλά και τα καταφέραμε. Ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες, για να μπούμε μπροστά στο σκορ. Είναι κρίμα που χάσαμε τον αγώνα. Την Τετάρτη έχουμε αγώνα με ακόμη ένα δύσκολο αντίπαλο. Αν δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα, θα έρθουν οι νίκες», διαβεβαίωσε ο προπονητής του Εθνικού.