«Όλο το μπάτζετ μας ένα συμβόλαιο της Ανόρθωσης»

Στον ενθουσιασμό της πρωτάρας "χρέωσε" ο Νικόλας Μαρτίδης την αποτυχία της ΑΕΖ να πανηγυρίσει το πρώτο της διπλό στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Αντόνιο Πούτσε έκανε λόγο για ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την Ανόρθωση, η οποία όμως δεν έχει χρόνο να... κλάψει γι' αυτό. Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2:
Νικόλας Μαρτίδης: «Αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα φεύγαμε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», την πιο καυτή έδρα στην Κύπρο, με ένα βαθμό, θα ήμασταν χαρούμενοι. Τώρα όμως ερχόμενος από τα αποδυτήρια, όπου οι παίκτες μου κλαίνε, αισθάνομαι ότι έχουμε χάσει δύο βαθμούς. Κάναμε μια απίστευτη προσπάθεια, από πλευράς τακτικής πιέσαμε ψηλά στο πρώτο ημίχρονο, διότι δεν είχαμε κάτι να χάσουμε, στην επανάληψη ανοίξαμε το σκορ, η Ανόρθωση μας πίεσε και ισοφάρισε, όμως σε αυτήν την προσπάθειά της άφησε χώρους που εκμεταλλευτήκαμε για το 1-2. Τότε έπρεπε να δείξουμε εμπειρία και δεν το κάναμε, ο ενθουσιασμός μας στοίχισε. Όλος μας ο προϋπολογισμός είναι ένα συμβόλαιο της Ανόρθωσης, δεν γίνεται να ρωτάτε γιατί ο Δαυίδ δεν κατάφερε να σκοτώσει με μια σφεντόνα τον Γολιάθ».
Αντόνιο Πούτσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΖ που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα και τακτική. Υποπέσαμε σε πολύ μεγάλα λάθη στην άμυνα, τα τέρματα που δεχτήκαμε ήταν μαχαιριές για μας, αλλά ως τι τελευταίο δευτερόλεπτο αντισταθήκαμε και δώσαμε μάχη για τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κακό για μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, συγκεντρωνόμαστε στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».