Οικιακή βοηθός είχε ρημάξει τις πιστωτικές των εργοδοτών της

Υπόθεση κλοπής από οικιακή βοηθό από την Ινδία, η οποία προέβαινε σε συναλλαγές με τις πιστωτικές κάρτες των εργοδοτών της, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας από ζεύγος Ελληνοκυπρίων οι οποίοι ενημερώθηκαν από τη ΣΠΕ Μακράσυκας και την Τράπεζα Κύπρου όπου διατηρούν λογαριασμούς, ότι έγινε χρήση των πιστωτικών τους καρτών για διάφορες συναλλαγές για τις οποίες οι ίδιοι είχαν άγνοια.  
 
Συγκεκριμένα οι πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιήθηκαν για αγορά ταξιδιωτικών εισιτηρίων, για αγορές αγαθών από διάφορες ιστοσελίδες και για αγορές αγαθών από ηλεκτρονικά καταστήματα.  
 
Το ζεύγος εξέφρασε υποψίες εναντίον της οικιακής βοηθού του, ηλικίας 21 ετών από την Ινδία, αφού η κοπέλα είχε ιδιαίτερη γνώση σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην οικία του ζεύγους όπου συνάντησαν την 21χρονη, η οποία ανακρινόμενη προφορικά αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.  
 
Ενώ οι αστυνομικοί λάμβαναν ανάκριση από τη κοπέλα, η σύζυγος εντόπισε εντός του δωματίου της 21χρονης ένα χαρτί πάνω στο οποίο αναγράφονταν χειρόγραφα τα δεδομένα των δύο χρεωστικών τους καρτών.  
 
Η κοπέλα ανακρίθηκε εκ νέου από την Αστυνομία και παραδέχθηκε ενοχή ενώ περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέπραξε τα αδικήματα.  
 
Η Ινδή συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αναγνώρισε καταζητούμενο και προχώρησε σε σύλληψή του
Φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου θα δώσει η νεκροτομή-Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης
Εντοπίστηκε η 16χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Λεμεσό
Κατάφεραν να εξαπατήσουν εταιρεία στη Λεμεσό και να αποσπάσουν πάνω από 640 χιλ. ευρώ
Καταγγελίες ΤΟΜ για παράνομη μεταφορά επιβατών από αεροδρόμιο Λάρνακας και λιμάνι Λεμεσού
Παριστάνουν λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και εξαπατούν πολίτες
Κλείνουν απόψε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου για εργασίες
Eurostat: Αύξηση των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων στην Κύπρο
Ανέτρεψε τα δεδομένα της Αστυνομίας η νεκροτομή στον Μιχαηλίδη-Δεν προκύπτουν κακώσεις που να δικαιολογούν τον θάνατο του
Ηλεκτρονικά μηνύματα στη δίκη Al Jazeera-Ενστάσεις από υπεράσπιση και αναφορές σε Σαββίδη-Αγγελίδη