«Πάμε για νίκη και με τον Ολυμπιακό!» (vid)

Ήταν η εμφάνιση που έψαχνε από το ντεμπούτο του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Απέναντι στην Αστάνα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ίγκορ ντε Καμάργκο έκανε αυτό, για το οποίο αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ: τη διαφορά! Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στην κάμερα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ. Δείτε το βίντεο:

 
-Ίγκορ, μπήκες στα τελευταία 20 λεπτά και έκανες τη διαφορά. Πέτυχες το νικητήριο τέρμα, ενώ είχες συμμετοχή και στο πρώτο της ομάδας σου. Πώς αισθάνεσαι;
-Πάρα πολύ καλά! Όλη η ομάδα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με αυτό το αποτέλεσμα, διότι δούλεψε, προκειμένου να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ υπομονετικοί με την μπάλα στα πόδια, προκειμένου να βρούμε τα μικρά κενά στην άμυνα της Αστάνα.
-Πίστευες ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να νικήσει απόψε;
-Φυσικά, το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά και πρέπει να πιστεύεις μέχρι τέλους. Κάναμε πολύ καλή δουλειά επιστρέφοντας στον αγώνα μετά το προβάδισμα της Αστάνα και σημειώνοντας δύο τέρματα. Τα πήγαμε περίφημα.
-Νομίζεις ότι το παιχνίδι στον αέρα είναι το μεγάλο πλεονέκτημά σου;
-Ναι, μπορείς να το πεις. Το πιο σημαντικό είναι πως με τις αρετές μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν πάντως ένα όμορφο τέρμα αυτό που πέτυχα με κεφαλιά και είμαι πολύ χαρούμενος.
-Έχεις σημειώσει πολλά τέρματα στην Ευρώπη. Έχει κάποια ιδιαιτερότητα το συγκεκριμένο;
-Ασφαλώς, είναι το πρώτο μου με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και μας έδωσε τη νίκη σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να σκοράρω ακόμη πολλά…
-Ποιος είναι ο στόχος σου;
-Δεν ξέρω, θα δούμε στο τέλος της περιόδου…
-Και τώρα έρχεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τι γνωρίζεις και τι σκέπτεσαι γι’ αυτόν τον αγώνα;
-Το όνομα του αντιπάλου μιλά από μόνο του. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη και πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε φορά και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν είναι εξαίρεση.
-Κι ένα σχόλιο για τον κόσμο.
-Νομίζω ότι γι’ ακόμη μια φορά οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι. Μας στήριξαν επί 90 λεπτά και νομίζω πως αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη.