«Καθαρές» οι ακτινογραφίες του νεκρού στη Λάρνακα – Πέπλο μυστηρίου

Ολοκληρώθηκε μετά από έξι ώρες η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 36χρονου Βούλγαρου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε θάλασσα του Μαζωτού, το οποίο ήταν μέσα σε σακούλες ενώ ήταν δεμένος χειροπόδαρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, η σορός του θύματος πέρασε από ακτινογραφίες οι οποίες ήταν «καθαρές» και δεν διαφάνηκε να είχε οποιεσδήποτε κακώσεις τόσο στο σώμα του όσο και στο κεφάλι του ή σπασμένα πλευρά. Επίσης δεν έφερε τραύματα ούτε από μαχαίρι ούτε από σφαίρες.  

Γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση, με τους ανακριτές ενώ αρχικά θεωρούσαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, να καταρρίπτουν το ένα σενάριο μετά το άλλο και να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 36χρονος να βρισκόταν με παρέα και να έκανε χρήση ναρκωτικών, να έχασε την ζωή του από καρδιακό επεισόδιο και στην συνέχεια υπό τον φόβο της αστυνομίας, τον πέταξαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Επίσης, ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο να μετέβη μόνος του το συγκεκριμένο ενώ απομακρυσμένο θεωρείται το σενάριο να έθεσε τέρμα στη ζωή αφού το πρόσωπο του δεν ήταν καλυμμένο με σακούλα.

Ως εκ τούτου η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ενώ από τη σορό του 36χρονου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως οι δύο μαύρες σακούλες σκουπιδιών με τις οποίες ήταν τυλιγμένα τα πόδια του και κολλημένα με ταινία, τα οποία θα σταλούν για διάφορες εξετάσεις. Οι ιατροδικαστές αναμένεται να λάβουν από τη σορό  δείγματα ιστών και DNA που θα αποσταλούν για επιστημονικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον 36χρονο δεν τον ξέβρασε η θάλασσα καθώς τα ρούχα του δεν ήταν βρεγμένα ενώ βρέθηκε στην ακτή περίπου 3 μέτρα μακριά από την θάλασσα.

Μετά την ολοκλήρωση της νενομισμένης νεκροτομής, ανακριτές της υπόθεσης επέστρεψαν στη σκηνή όπου βρέθηκε το πτώμα του 36χρονου για να διενεργήσουν νέες έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν περισσότερα τεκμήρια ή στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ θα διενεργηθεί εκ νέου αυτοψία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 6 ημέρες η σύζυγος του άτυχου Βούλγαρου μετέβη στην αστυνομία όπου δήλωσε την εξαφάνιση του 36χρονου, ο οποίος έφυγε πεζός από την οικία τους στην Αραδίππου γύρω στις 11 το βράδυ και δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως η ίδια κατέθεσε στο ΤΑΕ Λάρνακας, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγος τους έφυγε από το σπίτι χωρίς να αναφέρει που θα πάει αλλά αντιθέτως το έκανε συχνά. Ωστόσο όπως ανέφερε επέστρεφε σε διάστημα 2-3 ημερών.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε η ίδια στην αστυνομία, ο 36χρονος ήταν πρώην χρήστης ηρωίνης και αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού ενώ λάμβανε φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο.  

Δειτε Επισης

Επιχείρησε να πηδήξει σε πισίνα από μπαλκόνι και τραυματίστηκε-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Συνελήφθη 60χρονος που καταζητείτο για θανατηφόρο που σημειώθηκε το 2006
Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ