89χρονος κέρδισε 265.000 δολάρια από μια φωτογραφία

Ένας 89χρονος αναγκαζόταν να σέρνει το καρότσι του όλη την ημέρα στον δρόμο και πουλώντας γρανίτες, προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης του, η οποία φρόντιζε και τον ίδιο αλλά και την γυναίκα του. Αν και τα είχε παρατήσει, ύστερα από τον θάνατό της, αναγκάστηκε να ξαναβγεί στους δρόμους για να ζήσει αλλά και να βοηθήσει την πολύ άρρωστη γυναίκα του.

Μια συνάντηση που είχε με έναν επιχειρηματία ήταν ικανή για να του αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο. Η εικόνα που αντίκρυσε ο Τζόελ Θερβάντες Μαχίας τον ευαισθητοποίησε. Έτσι, πλήρωσε τις γρανίτες που αγόρασε με 50 δολάρια, χωρίς να πάρει ρέστα και ζήτησε από τον 89χρονο να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Αυτή την φωτογραφία, την ανήρτησε αργότερα στο διαδίκτυο, σε μια ειδική ιστοσελίδα που συγκεντρώνονται ποσά για όσους έχουν ανάγκη.

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο διαδίκτυο και συγκίνησε πλήθος ανθρώπων

Ο Τζόελ πίστευε πως θα μπορέσει να μαζέψει ένα ποσό κοντά στα 2.000 δολάρια, ώστε να τον διευκολύνει. Όμως το ποσό που μαζεύτηκε ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς έφτασε τα 265.000 δολάρια! Ο Τζόελ Θερβάντες ενθουσιάστηκε με την συμμετοχή του κόσμου αλλά και με το γεγονός ότι ο 89χρονος θα έλυνε τα προβλήματά του μια και καλή.

Τα χρήματα παραδόθηκαν στον 89χρονο, ο οποίος ωστόσο, δεν θέλησε να... πετάξει το καρότσι του, παρ' ότι πλέον διαθέτει τα κεφάλαια για να περάσει αξιοπρεπώς τον υπόλοιπο βίο του. «Αισθάνομαι καλύτερα όταν δουλεύω, από το να κάθομαι στο σπίτι. Είμαι δυνατός και μπορώ να το κάνω», είπε ο κ. Σάντσεζ στον άνθρωπο που τον βοήθησε να αποτινάξει το άγχος της καθημερινής επιβίωσης.
 
  

Δειτε Επισης

Η Χεζμπολάχ ξεκίνησε τα αντίποινα κατά του Ισραήλ για τις εκρήξεις βομβητών - Εκτόξευσε 140 ρουκέτες
Ανατριχίλα από τις μαρτυρίες θυμάτων του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ-Τον αποκαλούν «κατά συρροή βιαστή»
«Μου είπε να την χαϊδέψω, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση» – Μαρτυρίες φρίκης στην υπόθεση Πελικό
Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στον Λίβανο ζητά άμεση αποκλιμάκωση
«Βαθιά ανησυχία» Λονδίνου για τις εξελίξεις στον Λίβανο
Ο Τραμπ κατηγόρησε τους Αμερικανούς εβραίους ότι θα φέρουν μέρος της ευθύνης, αν χάσει στις εκλογές
Κατάρρευση κτιρίου στη Σιέρα Λεόνε-Τουλάχιστον 15 νεκροί
ΒΙΝΤΕΟ: Τουρίστρια περπατούσε σε σοκάκι, όταν άγαλμα έπεσε στο κεφάλι της και τη σκότωσε
Κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στον Λίβανο μετά τις εκρήξεις-«Μας κήρυξαν πόλεμο», λέει ο ηγέτης της Χεμπολάχ
Αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ