Δόθηκαν στην κυκλοφορία η Γρ. Διγενή και Γρ. Αυξεντίου στην Πάφο

Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα το απόγευμα το τμήμα της λεωφόρου Γρίβα Διγενή, μπροστά από τα σχολικά κτίρια, καθώς και η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου, που είχαν κλείσει λόγω των έργων Ανάπλασης τα οποία εκτελούνται στην περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου.

Σημειώνεται ότι οι δρόμοι αποτελούν βασικούς άξονες οδικής κυκλοφορίας και είχαν κλείσει από τις αρχές του χρόνου με την έναρξη των εργασιών της ανάπλασης των πλατειών γύρω από το Δημοτικό Μέγαρο και την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου.

Στόχος της Τοπικής Αρχής είναι η αποπεράτωση των έργων πριν το τέλος του χρόνου.

Το άνοιγμα των δρόμων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, διευκολύνει την ομαλή ροή της τροχαίας κίνησης στο κέντρο της πόλης και περιορίζει την ταλαιπωρία των οδηγών από τις αναπόφευκτες παρακάμψεις.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες για την ανάπλαση των πλατειών γύρω από το Δημαρχείο, καθώς και για την ανάπλαση της Πλατείας Κένεντι και του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου της πόλης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως η Πάφος σε λίγους μήνες θα είναι και επίσημα η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, πράγμα που σημαίνει ότι η πόλη πρέπει να αλλάξει ριζικά ώστε να ανταποκριθεί στις ψηλές προσδοκίες που απορρέουν από τον τιμητικό, αλλά και απαιτητικό αυτό τίτλο.

Μεγάλη βαρύτητα αποδίδει ο Δήμαρχος στον εξωραϊσμό της πόλης και στην εκτέλεση των έργων που θα καταστήσουν την Πάφο άξια εκπρόσωπο της χώρας μας στο μεγάλο αυτό θεσμό, κατέληξε.  

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για το θάνατο της Γεωργίας Ψαριά-«Φωτεινός χαρακτήρας»
Έσβησε για πάντα το χαμόγελο της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά…
ΒΙΝΤΕΟ: Από το καλοκαίρι στο χειμώνα-Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού στη Λευκωσία
Μεγάλη η συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού-Ρεκόρ συμμετοχών στο τουρνουά Αγίας Νάπας
Με μηνύματα για επανένωση και διεκδικήσεις εργαζομένων η Κύπρος τίμησε την Πρωτομαγιά (pics)
Φλαούνες, πασκιές, κόκκινα αυγά-Τα έθιμα του Πάσχα που αναβιώνουν ξανά
Με εκδηλώσεις και πορείες τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά η Κύπρος
Δεν υποχωρεί η σκόνη, βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού
«Παιδάκι πήρε δώρο ένα παιχνίδι και έτρεχε στον κήπο… Ήταν χαρά και λύπη μαζί»
Γυρίζουν την πλάτη στα ορεινά, πάνε παραλία όσοι θα εκμεταλλευτούν τις εορτές του Πάσχα