Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έριξαν το πτώμα από τον γκρεμό – Νεκρός για μέρες (pics)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε ο νεκρός άνδρας του οποίου μέχρι στιγμής η ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού το πτώμα του άγνωστου γεροδεμένου άνδρα, βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα, τυλιγμένο σε σακούλα. Σύμφωνα με την αστυνομία το πτώμα βρίσκεται σε αρχική σήψη γεγονός που υποδηλώνει πως είναι νεκρός τις τελευταίες μέρες.

Όπως δείχνουν οι  προκαταρκτικές εξετάσεις το πτώμα  βρέθηκε στην ακτή σε απόσταση περίπου τριών μέτρων από τη θάλασσα, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το πτώμα να μην ξεβράστηκε αλλά να ρίχθηκε από παρακείμενο γκρεμό.

Αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποιο ελλείπον πρόσωπο από την αστυνομία και όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα του προσώπου παραμένουν ανοιχτά.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα εντοπίστηκε από πολίτη λίγο πριν τις 5 και 30 το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ζυγίου και Μαζωτού.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες ενώ στο σημείο κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Το άψυχο πτώμα του άγνωστου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ αύριο το πρωί θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του  σε μια προσπάθεια να  διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Επίσης σε ότι αφορά το σενάριο ότι ενδεχομένως να πρόκειται για τον Άλεξ Μπουρέλλι, τον Αλβανό καταζητούμενο  που εμπλέκεται στο τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο και είναι κάτι που διερευνάται και θα διαπιστωθεί μετά τις εξετάσεις με τη μέθοδο του dna.
 

Δειτε Επισης

Επιχείρησε να πηδήξει σε πισίνα από μπαλκόνι και τραυματίστηκε-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Συνελήφθη 60χρονος που καταζητείτο για θανατηφόρο που σημειώθηκε το 2006
Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ