Καστανάς βρήκε τσάντα με 3.450 ευρώ και την παρέδωσε!

Μάθημα ακεραιότητας και εντιμότητας παρέδωσε ένας φτωχός βιοπαλαιστής στη Σύρο που, αν και βρήκε τσάντα με ένα μικρό «θησαυρό» σε μετρητά, έσπευσε να την παραδώσει στον δικαιούχο! Μάλιστα, δεν δέχθηκε να πάρει ούτε τα νόμιμα εύρετρα!
 
Ο καστανάς Γιάννης Βέργος βρήκε πάνω στο παγκάκι ενός πάρκινγκ στο Νησάκι μια τσάντα που είχε μέσα μετρητά ύψους 3.450 ευρώ, ένα κινητό και ένα πορτοφόλι με κάρτες τραπεζών. Όμως, δεν μπήκε στον πειρασμό να τα κρατήσει, αλλά παρέμεινε στο σημείο μήπως και εμφανιζόταν ο… αφηρημένος που είχε ξεχάσει την τσάντα.
 
Την στιγμή που ξεκινούσε για να την παραδώσει στην Αστυνομία, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης και, αφού βεβαιώθηκε ότι πράγματι του ανήκε, του την επέστρεψε χωρίς να δεχτεί τη νόμιμη αμοιβή. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που ο τίμιος μεροκαματιάρης δίδασκε ανθρωπιά, καθώς –σύμφωνα με το Kyklades24- πριν από μερικά χρόνια είχε βρει στον δρόμο ένα πορτοφόλι με 700 ευρώ που είχε χάσει μια φοιτήτρια και έσπευσε να την βρει για να της το επιστρέψει!
 
ΠΗΓΗ: Protothema
 
 

Δειτε Επισης

Πλήγηκαν πέντε βασικά κέντρα του οργανισμού της 62χρονης που έλαβε λάθος αίμα-Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον
Ένοχος για το διπλό φονικό στα Ανώγεια ο Μανώλης Καλομοίρης-Ο πατέρας του το ένα θύμα
Στην Άγκυρα την ερχόμενη εβδομάδα οι συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για πολιτικό διάλογο και θετική ατζέντα
Αυτός είναι ο χάρτης που έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Βαρθολομαίο και εξόργισε τους Τούρκους
Έσπασαν τα ισόβια για το φόνου του ξυλουργού στην Ελλάδα-Κάθειρξη 18 ετών στην 38χρονη
Διασωληνωμένη η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στην Ελλάδα-Πώς έγινε το τραγικό σφάλμα
Σοβαρή αμέλεια νοσηλευτή στην Ελλάδα-Έβαλε λάθος ομάδα αίματος σε ασθενή, υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά
Εντοπίστηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ
Αιγύπτιος σκότωσε 25χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα επειδή του χρωστούσε 75 ευρώ
Πώς άνοιξε η πόρτα της φυλακής για τρία στελέχη της Πυροσβεστικής και τον τότε Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας