Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για Ουζουνίδη

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στο ραδιόφωνο του «Άστρα» ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων», Αντρέας Δημητρίου, ο οποίος διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν το τριφύλλι να κτυπά την πόρτα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις  
«Επιχειρήθηκε μια συλλογική εκτίμηση της όλης κατάστασης. Λήφθηκαν υπόψιν οι απόψεις και του προπονητή και τον ποδοσφαιριστών και του τεχνικού διευθυντή. Η συζήτηση κράτησε πέντε ώρες και ήταν διεξοδική. Εντοπίστηκαν κάποιοι τομείς που ενδεχομένως επηρεάζουν αρνητικά και έχουν συμφωνηθεί κάποιες ενέργειες που θα αποσκοπούν στη βελτίωση. Αυτές οι ενέργειες και οι τομείς που εντοπίστηκαν προβλήματα για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, όμως μπορούμε να τονίσουμε ένα. Κρίθηκε πως ένας από τους τομείς που δημιουργεί κάποια προβλήματα και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επιλυθεί είναι πως οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.
 
Αυτό συμβαίνει γιατι δεν ξεκίνησαν την ίδια περίοδο προετοιμασία, συν το γεγονός ότι οι παίκτες που έμειναν από την περσινή χρονιά δεν είχαν τον χρόνο που έπρεπε να έχουν για αποκατάσταση. Αυτό το στοιχείο επηρεάζει την απόδοση και τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ειδικά για παίκτες που θεωρούνται πολύ σημαντικοί για το σύνολο”.
 
Για τον κ. Κάρβερ και το περιστατικό με τον κ. Χριστοδούλου
Ο κύριος Κάρβερ έχει άριστη συνεργασία με το Δ.Σ και δεν τίθεται θέμα. Είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για το ήθος και το χαρακτήρα του. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν αποτελεί κριτήριο για την ευρύτερη σχέση μεταξύ της διοίκησης και του κ. Κάρβερ. Ήταν ένα περιστατικό που οικογενειακά θα λυθεί και θα πρέπει να λυθεί”.
 
Για την αντίδραση του κόσμου
Το Δ.Σ κατανοεί πλήρως την αντίδραση του κόσμου ειδικά μετά τον αγώνα με τη Δόξα. Κρίθηκε ως αναμενόμενη μετά τα τελευταία αποτελέσματα και θα ήταν προβληματικό αν δεν υπήρχε αυτή τη αντίδραση. Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα η διοίκηση προς την ομάδα πως παράλληλα με την αγωνιστική βελτίωση είναι απαραίτητο να έρθουν και νικηφόρα αποτελέσματα. Υπάρχει μερίδα του κόσμου που περίμενε χθες να ακούσει κάτι πιο εκκωφαντικό μετά την συνεδρία του Δ.Σ. Αυτό όμως που έχει σημασία δεν είναι να κάνεις θόρυβο απλά για να εντυπωσιάσεις. Αλλά να βρεις του πραγματικούς λόγους που δημιουργούν το πρόβλημα κι όχι να δημιουργούμε ένταση και να νομίζουμε πως πήραμε σωστή απόφαση όμως στο τέλος να είναι λανθασμένη”.
 
Αν έγινε πρόταση στον Ουζουνίδη…
Δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα ούτε μας απασχόλησε το συγκεκριμένο κομμάτι… Δεν γίνεται να προσπαθούμε να στηρίξουμε αυτή την υφιστάμενη προσπάθεια και να μιλάμε με άλλο προπονητή”.
 
Για τον αγώνα με τον Εθνικό
Καλούμαστε να συμπεριφερθούμε ως μεγάλη ομάδα που είμαστε και να ανορθώσουμε ανάστημα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε αυτή τη μεγάλη πίεση, να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι”.
 
Για τους τραυματίες
Ο Δημήτρης Χριστοφή βρίσκεται στην Αθήνα, η ομάδα έχει εντοπίσει ένα ιατρικό κέντρο που φημίζεται για τα προγράμματα αποκατάστασης που δίνει στους ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα με τον Δημήτρη. Ουσιαστικά θα δώσει στο Δημήτρη ένα πρόγραμμα που θα εφαρμόζει καθόλη διάρκεια της σεζόν και παράλληλα με τα παιχνίδια και τις προπονήσεις της ομάδας. Στόχος είναι να σταματήσει αυτή η ψυχοφθόρα διαιδικασία του μπαίνεις-βγαίνεις. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα τον έχουμε σύντομα πίσω στην ομάδα.
 
Ο Ονησίφορος Ρουσιάς προπονείται κανονικά και είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Όσο αφορά τον Μάριο Δημητρίου και για αυτόν πλησιάζει η μέρα που θα επιστρέψει την ομάδα. Ο Άρης Σοιλέδης πήγε χθες για εξετάσεις και σήμερα θα ξέρουμε σίγουρα το πρόβλημα του. Όμως από ότι φαίνεται δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Εθνικό. Και ο Καρλίτος νιώθει κάποιες ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Εθνική του ομάδα. Το ίδιο και για αυτόν περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις σημερινές ιατρικές εξετάσεις”.
 
Για τον Ζίγκι Μπαντιμπαγκα
Είμαστε σε διαπραγματεύσεις μαζί του και σύντομα θα υπάρξει οριστική κατάληξη”.
 
Για το μέλλον των Κονομή, Γιόρκενσεν και Ιβανόφ
Η ομάδα έχει εκφράσει την πρόθεση της να τους παραχωρήσει δανεικούς γιατί έτσι κρίνεται ορθότερο από την τεχνική ηγεσία και τον τεχνικό διευθυντή