Ανήλικος Τ/κ επιτέθηκε σε γείτονα του στη Λεμεσό

Αναστάτωση, ξύλο και ένας άνδρας στο νοσοκομείο, ήταν ο απολογισμός επεισοδίου στην τ/κ συνοικία του Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό. 14χρονος Τουρκοκύπριος, γνωστός στην αστυνομία, φέρεται να χτύπησε γείτονα του, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο, μπροστά στα μάτια γυναίκας λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας.
 
Η λειτουργός μετέβη το πρωί στην τ/κ συνοικία για να δει τον ανήλικο και να του χορηγήσει τη φαρμακευτική του αγωγή.  Το παιδί, τελεί υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας. Μέχρι και πρόσφατα τύγχανε ιατρικής φροντίδας σε ειδική ψυχιατρική μονάδα.  Οι ιατροί του έδωσαν εξιτήριο και επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι, ενώ την χορήγηση της φαρμακευτικής του αγωγής ανέλαβε το γραφείο ευημερίας.
 
Κατά τη άφιξη της λειτουργού στη γειτονιά του ανήλικου, γείτονας την πλησίασε και άρχισε να φωνάζει ότι  το παιδί προκαλεί προβλήματα στους γείτονες, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν έπρεπε να τον αφήσουν από την ειδική μονάδα, στην οποία νοσηλευόταν.
 
Ο ανήλικος άκουσε τις φωνές, βγήκε από το σπίτι και επιτέθηκε στον γείτονα, χτυπώντας τον στο κεφάλι. Διακομίσθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση του δεν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
 
Πάντως, γείτονες εκφράζουν φόβους ότι αν το γραφείο Ευημερίας και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν προσέξουν ιδιαίτερα τον νεαρό, δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρότερα αδικήματα στο μέλλον.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός ανέφερε σε οικείους του ότι θα κάνει αδικήματα για να πάει στη φυλακή και να είναι δίπλα στον 18χρονο αδελφό του, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για άλλη υπόθεση.
 
 

Δειτε Επισης

Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»