«Φίλεψέ τους»- Η Αegean αναδεικνύει τη ζεστή φιλοξενία των Κυπρίων

 Το αίσθημα φιλοξενίας και η ανάγκη της προσφοράς στους επισκέπτες, που αποτελούν χαρακτηριστικά των Κυπρίων από τα αρχαία χρόνια, καθιστούν την Κύπρο μοναδική και κάτι παραπάνω από μια όμορφη χώρα. H AEGEAN αναδεικνύει τη ζεστασιά του Κυπριακού λαού και την απαράμιλλη φιλοξενία του, δημιουργώντας την ενέργεια «Φίλεψέ τους».

Έτσι καλεί όλους να φιλέψουν τους ξένους επισκέπτες στη χώρα, με ξεχωριστά κυπριακά εδέσματα, που μας προσέφεραν Κύπριοι παραγωγοί, ευχαριστώντας τους που τους τίμησαν με τις διακοπές τους. 
Αν θέλετε και εσείς να φιλέψετε και να ευχαριστήσετε όσους επισκέφθηκαν την Κύπρο φέτος, δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://cyprus.filepsetous.com/ και ακολουθώντας τη διαδικασία, - επιλογή πτήσης, θέσης και δώρου, καθώς και διαμόρφωση της προσωποποιημένης σας κάρτας με μία ευχή -  οι άνθρωποι της AEGEAN θα αναλάβουν να το παραδώσουν για εσάς με το πιο γλυκό τους χαμόγελο. 

 

"Ας φιλέψουμε όλοι τους ξένους επισκέπτες με προϊόντα που προσέφεραν Κύπριοι παραγωγοί, αναδεικνύοντας την πιο όμορφη πλευρά της Κύπρου - τη μοναδική φιλοξενία της!"

Περίπου 300 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με την AEGEAN από τις 13 Σεπτεμβρίου και για τις τρεις εβδομάδες, θα βρουν στη θέση του καθίσματός τους μέσα στα αεροσκάφη μία έκπληξη από κάποιον από εσάς που μαζί με την AEGEAN τους ευχαριστεί για την επίσκεψη στην Κύπρο και τους «φιλεύει» με προϊόντα που διέθεσαν Κύπριοι παραγωγοί.

Και φυσικά όσοι ξένοι επισκέπτες θελήσουν να ευχαριστήσουν τους αποστολείς των δώρων τους θα μπορέσουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το #aGiftFromCyprus και γεμίζοντας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με εικόνες από τις έμπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέματα των Kυπρίων. 

Τα φιλέματα που δημιούργησε η AEGEAN με την πολύτιμη συνεισφορά ντόπιων παραγωγών και δημιουργών, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα όπως παραδοσιακά παξιμαδάκια και κουλουράκια, λουκούμια, παστελάκια, κυπριακά βότανα, προϊόντα από χαρούπι καθώς και καλλυντικά από ελαιόλαδο, μοιράζοντας γεύση από Κύπρο στο εξωτερικό.

Με την πρόσκληση αυτή η AEGEAN τοποθετεί στο επίκεντρο της ενέργειας την προώθηση της κυπριακής επιχειρηματικότητας και παραγωγής εκτός συνόρων, διαθέτοντας, όλα τα κανάλια επικοινωνίας της.

Απολαύστε το video της ενέργειας εδώ.


«Φίλεψέ τους» και η πιο φιλόξενη και όμορφη εικόνα της Κύπρου θα ταξιδέψει 
σε όλο τον κόσμο με τα αεροσκάφη της AEGEAN. 


AEGEAN
 
H  AEGEAN & η Olympic Air μετέφεραν 11,6 εκατομμύρια επιβάτες το 2015. Το πρόγραμμα δρομολογίων το 2016 καλύπτει ένα δίκτυο 145 προορισμών, 111 εξωτερικού και 34 εσωτερικού σε 45 χώρες.
 
Η AEGEAN είναι μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η εταιρεία βραβεύτηκε για έκτη συνεχή χρονιά και έβδομη φορά τα τελευταία 8 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2016, από τα  Skytrax World Airline Awards. 

 

Δειτε Επισης

Βροχές στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία
Πάνω από 280 υιοθεσίες στην Κύπρο μέσα σε πέντε χρόνια-Τριψήφιος ο αριθμός των αιτήσεων από το 2021
Καταγγελίες επιβατών για προβληματικά check-in, καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στα αεροδρόμια
Μόνο το ένα τέταρτο των αιτητών ή κατόχων ασύλου εισφέρουν στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Άδικη απόφαση της Βουλής για περίθαλψη κρατικών υπαλλήλων καταγγέλλει η Ισότητα
Πιάνουν δουλειά τα ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων για μοτοσυκλέτες
Απόδοση τιμής στη θυσία του Μιχαλάκη Καραολή από την Υφυπουργό Πολιτισμού
Άρχισε η αποστολή προεγκρίσεων για το σχέδιο Φωτοβολταϊκά για Όλους
Σε συνεργασία για προστασία του χαλλουμιού ΠΟΠ καλεί το Υπ. Γεωργίας τους αιγοπροβατοτρόφους
Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό οι αιγοπροβατοτρόφοι για επιπλέον γάλα στους τυροκόμους