Ο Πέτρος δε ξαναγυρίζει πίσω- Ξέσπασαν οι συγγενείς μετά την καταδίκη Συλλούρη

  Ξέσπασαν σε κλάματα οι συγγενείς του 26χρονου Πέτρου Καραπατέα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου ότι ο 21χρονος Κυριάκος Συλλούρης, γιος του προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο που του επέφερε έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2013.

Η χαροκαμένη μάνα του άτυχου νεαρού, εξερχόμενη του δικαστηρίου φώναζε με λυγμούς ότι "ο Πέτρος μου δεν ξαναγυρίζει πίσω, ήξερα ότι δεν έφταιγε" ενώ οι υπόλοιπο συγγενείς και φίλοι με δάκρυα στα μάτια ένιωθαν, έστω και τρια χρόνια αργότερα δικαιωμένοι. 

Μιλώντας στο Ρεπόρτερ ο αδελφός του 26χρονου, Γιώργος Καραπατέας ανέφερε ότι η οικογένεια είναι ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά όπως ανέφερε "δεν θα δεχτούμε οποιανδήποτε ποινή που ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται εκτός φυλακών. Αν επιβληθεί ποινή με αναστολή, θα προσφύγουμε στο Ανώτατο και θα ασκήσουμε έφεση. Ο κατηγορούμενος στοίχισε τη ζωή στον αδελφό μου και πρέπει να τιμωρηθεί."

Αξίζει να αναφερθεί ότι η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα με τους συγγενείς του θύματος να κρατούν στα χέρια τους φωτογραφίες του 26χρονου Πέτρου.

Παρών στη διαδικασία βρισκόταν και ο πατέρας του κατηγορούμενου, Δημήτρης Συλλούρης. Μέχρι την επιβολή της ποινής διατάχθηκε όπως ο Κυριάκος Συλλούρης μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές. 

Δειτε Επισης

Πώς σχολιάζει την απόφαση Ανωτάτου για Ντόρια ο Κληρίδης-«Πάσχει ριζικά, έπρεπε να ακολουθηθεί ο Κανονισμός του 23»
Δεύτερη καταδίκη εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας-Δικαιώθηκε ο Αρβανίτης για την υπόθεση δυσφήμησης
Έγγραφο εξουσιοδότησης από Αναστασιάδη παρουσίασε η υπεράσπιση Συλλούρη στη δίκη για Al Jazeera
Εντοπίστηκαν δύο πιστόλια και ναρκωτικά σε δέμα στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας-Προορίζονταν για το εξωτερικό
Έστειλαν σε 32χρονο δέμα με τέσσερα κιλά κάνναβης-Εντοπίστηκαν στην οικία και το όχημα του (pics)
Νομική Υπηρεσία για το τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσού: Αποδείξαμε υπαίτια αμέλεια
Αυτή είναι η απόφαση για Βαρωσιώτου-«Παρουσίασε σοβαρές αδυναμίες, υπέπεσε σε σοβαρά νομικά σφάλματα»
Την αντισυνταγματικότητα πρόνοιας για λήψη σάλιου από υπόπτους εξετάζει το Ανώτατο
Πώς απαντά η Κυβέρνηση για τα περί αντισυνταγματικότητας νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
Ζητά δημοτική Αστυνομία η Ένωση Δήμων-Ετοίμασε νομοσχέδιο με όλες τις αρμοδιότητες