ΔΗΚΟ: Απαγορεύθηκε η είσοδος στο Προεδρικό σε εκπρόσωπο του κόμματος

Χωρίς καμιά εκ των προτέρων συνεννόηση εμφανίστηκε το μέλος της ομάδας του ΔΗΚΟ σήμερα στο Προεδρικό, ζητώντας είσοδο στο Προεδρικό για εξέταση των εγγράφων που αφορούν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, απαντά στο ΔΗΚΟ με γραπτή απάντησή του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.
 
«Με λύπη παρατηρούμε ότι το ΔΗΚΟ προσπαθεί να μετατρέψει σοβαρά θέματα του πολιτικού βίου σε παρωδία, μη έχοντας το παραμικρό ίχνος σοβαρότητας η οποία θα έπρεπε να διέκρινε όλους και ιδιαίτερα τον πολιτικό κόσμο του τόπου», αναφέρεται στη γραπτή απάντηση.
 
Προστίθεται ότι «ενώ κατόπιν συνεννόησης με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου διευθετήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν τρεις συναντήσεις την περασμένη βδομάδα για μελέτη των εγγράφων, εντούτοις σήμερα χωρίς καμιά εκ των προτέρων συνεννόηση ένα εκ των μελών της ομάδας του ΔΗΚΟ εμφανίστηκε απροειδοποίητα στις 3μμ, ώρα που απουσίαζε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, και ζήτησε είσοδο στο Προεδρικό Μέγαρο για εξέταση των εγγράφων».
 
Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο «του υπεδείχθη με αβρότητα ότι θα έπρεπε να είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου».
 
«Ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ επέδειξε κατανόηση και αποχώρησε», αναφέρεται.
 
Σημειώνεται παράλληλα ότι «σήμερα το πρωί, επίσκεψη του Κινήματος Αλληλεγγύη για μελέτη των εγγράφων έλαβε χώρα ως είχε προγραμματιστεί».
 
Νωρίτερα το ΔΗΚΟ με ανακοίνωσή του είχε αναφέρει ότι ενώ αντιπρόσωπος του κόμματος μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για μελέτη εγγράφων που αφορούν τις διαπραγματεύσεις, όπως έπραξε και την περασμένη βδομάδα «δεν του επετράπη η είσοδος», εκφράζοντας την ελπίδα «το σημερινό γεγονός να ήταν μεμονωμένο και να μην υπήρχε πρόθεση μόνιμης απαγόρευσης».
 
 

Δειτε Επισης

Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα
Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις Χριστοδουλίδη για αντικατάσταση Οδυσσέα
Κρίσιμο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για την ηλεκτρική διασύνδεση
Οι... μνηστήρες περιμένουν Οδυσσέα-Τα κρυφά χαμόγελα, οι φήμες διαρκείας και τα πολιτικά σενάρια