Πλουσιοπάροχες προσφορές σε Πιέρο και Αρτυματά

Στην εκπομπή της Cytavision, "Ώρα για μπάλα", μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως η διοίκηση των "γαλαζοκιτρίνων" κατέθεσε προτάσεις για ανανέωση συμβολαίων με αυξημένες απολαβές στους Πιέρο Σωτηρίου και Κωστάκη Αρτυματά.
 
Απόσπασμα των δηλώσεων Πρόδρομου Πετρίδη
"Το βασικό είναι να πάρουμε τη νίκη με την Αστάνα έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από πέρσι. Θέλουμε να πάρουμε και το αίμα μας πίσω λόγω του περσινού αποκλεισμού. Είναι ένα βατό γκρουπ με φαβορί τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια".
 
"Το ΑΠΟΕΛ είναι η ζωή μου. Είναι σημαντικό ότι είναι στον όμιλό μας μία ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός. Όταν έρθει εκείνη τη στιγμή πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στα δύο παιχνίδια κι εύχομαι το ΑΠΟΕΛ να κερδίσει".
 
"Για την Κύπρο είναι μία υπέρβαση η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Το ΑΠΟΕΛ, χωρίς να στέκομαι στις άλλες ομάδες, στέκεται αξιοπρεπώς είτε είναι στο Γιουρόπα Λιγκ, είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ".
 
"Όλοι κρίνονται στο τέλος αλλά ο κόσμος νομίζω βιάζεται και αδικεί και την παρούσα διοίκηση αλλά και την προηγούμενη. Ο κόσμος θα ακούσει πως προχωρούμε σε πολλούς τομείς αλλά δεν είναι της ώρας. Είναι άδικο για την ομάδα να κρίνουν επί προσωπικής βάσης".
 
"Μπορεί να ήταν βοηθητική ακόμα μια προσθήκη αλλά πιστεύω ότι το ΑΠΟΕΛ είναι γεμάτο με 2-3 ισάξιες λύσεις σε κάθε θέση".
 
"Η κακόπιστη κριτική και η εμμονή είναι ενοχλητικά".
 
"Θα πάρει και ο Αρτυματάς τον χρόνο του, θα πάρει και ο Πιέρος και όλοι οι παίκτες. Έχουμε ήδη κάνει προτάσεις στους δυο. Αναμένουμε τις απαντήσεις τους. Κάναμε δυο πολύ πλουσιοπάροχες προσφορές και στους δυο. Αυξάνονται τα εισοδήματά τους αρκετά από τα σημερινά που βρήκαμε εμείς. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξουμε θετικά"