Στέλνουν Ουζουνίδη στην Ομόνοια!

Μπορεί στη μαραθώνια συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου να μην πάρθηκε απόφαση για απόλυση του Τζον Κάρβερ, εντούτοις σε κανένα σημείο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι "πράσινοι" δεν αναφέρουν στήριξη στον Άγγλο προπονητή. Οι επόμενες αγωνιστικές αποτελούν κριτήριο, όμως σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα η Ομόνοια προσέγγισε, μέσω μάνατζερ, τις προθέσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη. 
 
Διαβάστε το δημοσίευμα του contra.gr
Στην Ομόνοια ψάχνουν τι φταίει για την κάκιστη πορεία στο ξεκίνημα της σεζόν και το βάρος πέφτει αναπόφευκτα στον προπονητή. Ο Τζον Κάρβερ, επιλογή του Νίκου Νταμπίζα, είναι στο μάτι του κυκλώνα, αλλά ακόμη δεν έχει απολυθεί.
 
Τη Δευτέρα, μετά και το 1-1 με τη Δόξα Κατωκοπιάς, υπήρξε πεντάωρη σύσκεψη κορυφής. Παρόντος του Έλληνα τεχνικού διευθυντή και του Άγγλου προπονητή, αναζητήθηκαν αιτίες και λύσεις για ό,τι έχει συμβεί ως τώρα.
 
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν έριξε φως στην υπόθεση. Επισημάνθηκε απλώς πως "αποφασίστηκε όπως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εφαρμοστούν πρακτικές και μέθοδοι, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες και η ομάδα να ανακάμψει". Προς το παρόν δηλαδή ο Κάρβερ στηρίζεται. Επειδή όμως ακολουθεί το ματς με τον Εθνικό Άχνας, τίποτα δεν αποκλείεται.
 
Ίσως στην Ομόνοια δεν περίμεναν τη... μη απάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και είναι περιζήτητος για ομάδες που ψάχνουν προπονητή.
 
Τον έχουν πάντως πρώτο υποψήφιο για τον πάγκο, ειδάλλως δεν θα τον ενοχλούσαν μέσω του μάνατζέρ του. Ο ίδιος προτιμάει προσώρας να τηρεί στάση αναμονής για την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.