Μισάωρο "φωτιά" με νικητή τον Ερμή (video)

Το ανιαρό για 60΄ παιχνίδι του Ερμή με την Αναγέννηση Δερύνειας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πήρε φωτιά στο τελευταία μισάωρο.
 
Ένα γκολ (Ντα Σίλα 62’), μια αποβολή (Χριστόφ 63’), χαμένο πέναλτι για τον Ερμή στο 67’ με τον Ντε Μέλο και μια υπόδειξη φάουλ στο 72’ που κακώς υποδείχθηκε εκτός περιοχής αφού ο αμυντικός του Ερμή  (Μπένγκα) βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής και θα έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι.
 
Δοκάρι στο 86΄
Ο Ερμής ήταν άτυχος στο 86ο λεπτό όταν το σουτ του Ντομινίκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μάστρου. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά της Αναγέννησης να απειλήσει με τον Χριστοδούλου ο οποίος έπιασε μακρινό σουτ το οποίο αποκρούστηκε από τον Στυλιανού.
 
Τελικό αποτέλεσμα: Ερμής- Αναγέννηση Δερύνειας 1-0 με την ομάδα της Αραδίππου να πανηγυρίζει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και την Αναγέννηση να παραμένει στον ένα βαθμό.  
 
ΕΡΜΗΣ: Στυλιανού, Χριστόφ, Μαρτίνιουκ, Χόι (69΄ Αρτάμπε), Μπένκα, Μπάουμαν, Μαϊσουράτζε, Ντε Μέλο, Σίργκι, Γιαγκουδάκης (82΄ Αντωνίου), Μιούλερ (46΄ Ντομινίκ)
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου (85΄ Κάλεζιτς), Σωτηρίου, Αναστασίου (72΄ Κυπριανού), Μπαρμπούδης, Βλασόπουλος, Γιουσπασιάν, Μπριτζίτο, Γουέσλεμ, Νατσιόπουλος (46΄ Χριστοδούλου), Φουρτάδο
 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψευδιώτης Κώστας (Γεωργίου Χαράλαμπος - Σπανός Χριστάκης), 4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης, Παρ.: Λοϊζου Λοϊζος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρτίνιουκ, Γιαγκουδάκης, Μπένγκα/ Αναστασίου, Φωτίου, Μπαρμπούδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χριστόφ