Αποπαγίδευση ενός προσώπου χθες από την Πυροσβεστική στο Ποτάμι

Η αποπαγίδευση ενός προσώπου το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν το πιο περιστατικό στο οποίο ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 9ης Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 10ης Σεπτεμβρίου 2016. Συνολικά, ανταποκρίθηκε σε 48 κλήσεις για βοήθεια 26 πυρκαγιές, 18 ειδικές εξυπηρετήσεις και τέσσερις ψευδείς κλήσεις.
 
Σε ανακοίνωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι “η ώρα 14.10 χθες λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Αστρομερίτη – Τροόδους στην έξοδο προς χωριό Ποτάμι”.
 
Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας με ομάδες διάσωσης και τρία πυροσβεστικά οχήματα και η ώρα 14.56 κατάφεραν να αποπαγιδεύσουν ένα άτομο (την συνοδηγό του οχήματος) με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων. Το άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Παρανάλωμα του πυρός όχημα στην Πάφο, ζημιές στο μπροστινό μέρος
Νέα επίθεση σε ντελιβερά-Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ και τον έστειλαν στο νοσοκομείο
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ανήλικος δέχθηκε επίθεση σε πάρκο από κουκουλοφόρους σε πάρκο-Συνελήφθη 16χρονος
Σύγκρουση δύο οχημάτων και μοτοσικλέτας στην Πάφο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για το θάνατο του 46χρονου-Περιμένουν απαντήσεις από τη νεκροτομή
Δύο καταγγελίες στην Αστυνομία για σεξισμό-Βελτιώθηκε η θέση της Κύπρου
Σε 46χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Απουσίαζε από την εργασία του για μέρες