Εντός έδρας συντριβή για Αστάνα! (vid)

Τη χειρότερη πρόβα τζενεράλε εν όψει της επίσκεψής της στο ΓΣΠ, για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ, πραγματοποίησε σήμερα (10.09) η Αστάνα. Σε αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του εγχώριου πρωταθλήματος η προσεχής αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ γνώρισε -υπό το βλέμμα του Γιώργου Κωστή- εντός έδρας συντριβή από την Καϊράτ Αλμάτι με 4-1! Τοιουτοτρόπως η θριαμβεύτρια έφτασε τους 55 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Αστάνα, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.
Η Καϊράτ άνοιξε το σκορ στο 5’ με εντός περιοχής του Ασεβέδο, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι έπειτα από λανθασμένη μεταβίβαση για την Αστάνα στο χώρο του κέντρου.

Η φιλοξενούμενη διπλασίασε τα τέρματά της λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας με τον Ισλμακάν (62’), ενώ στο 68’ ο Γκοού διαμόρφωσε το 0-3. Ο νεοεισελθών Ντεσπότοβιτς μείωσε σε 3-1 για την οικοδέσποινα (71’), όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Αρσάβιν διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Η 11άδα της Αστάνα (4-2-3-1): Έριτς - Σίτοφ, Άνιτσιτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Σόμκο - Κάνιας, Μαξίμοβιτς - Τουομάσι, Μουζίκοφ, Νουργκαλίγεφ - Καμπανάνγκα.