Κλοπή μοτοσικλέτας στην Χλώρακα

Καταγγελία για κλοπή μοτοσικλέτας διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία η μοτοσικλέτα κλάπηκε μεταξύ των ημερομηνιών 22ης Αυγούστου του 2016 με 31ης Αυγούστου του 2016.
 
Η μοτοσικλέτα ανήκει σε Ρώσο μόνιμο κάτοικο Κύπρου που διαμένει στην Χλώρακα και αυτή ήταν σταθμευμένη στην αυλή της οικίας του. Ο ιδιοκτήτης αυτό το διάστημα απουσιάζει στο εξωτερικό και  η καταγγελία έγινε χθες στις 16:30 από  γειτονικό του πρόσωπο.
 
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Η αξία της μοτοσικλέτας ανέρχεται σε 6000 ευρώ.

Δειτε Επισης

Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Καταζητείται ο 29χρονος Ραφαέλ Αχιλλεούδης για επίθεση και απειλές στη Λευκωσία (pic)
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Παρίσταναν τους κοινωνικούς λειτουργούς και έκλεψαν 16,000 ευρώ από πολίτη
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Δυσαρέσκεια συντεχνιών για νομοσχέδιο για δημοτική Αστυνομία χωρίς διαβούλευση