Σε καρδιακό επεισόδιο και πνιγμό οφείλονται οι θάνατοι Βρετανού και Ρώσου  στη Λάρνακα

Σε καρδιακό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος του Βρετανού υπηκόου, Riley Brian, μόνιμου κάτοικου Κύπρου που έχασε χθες βράδυ τη ζωή του σε αυτοκινητικό ατύχημα στο δρόμο Καλού Χωριού- αεροδρομίου Λάρνακας.

Εξάλλου σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του Ρώσου τουρίστα, Mikhail Solodkov, 58 χρόνων, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι αναίσθητος σε παραλία στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών των δύο ανδρών, ο θάνατος του Βρετανού οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός οδηγούσε λίγο πριν τις δέκα χθες το βράδυ το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από το Καλό Χωριό προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε σε αυλάκι ύψους 1,10 μέτρων και αφού διένυσε απόσταση 80 μέτρων εντός του αυλακώματος, ακινητοποιήθηκε.

Διερχόμενοι οδηγοί που εντόπισαν τον 76χρονο κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Στη σκηνή μετέβη και η Αστυνομία και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διεφάνη ότι ο 76χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας και δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Εξάλλου σύμφωνα με την κ. Αντωνίου ο θάνατος του Ρώσου τουρίστα, που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι αναίσθητος σε παραλία της Ορόκλινης, οφείλεται σε πνιγμό.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 13.30 το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι σε παραλία της περιοχής, βρισκόταν αναίσθητος ένας άνδρας ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα από άλλους λουόμενους.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η σορός δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Με ασθενοφόρο ο άνδρας διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο Ρώσος τουρίστας βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο και διέμενε μόνος του σε ξενοδοχείο στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης.
 
ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Επιτυχής η πρώτη εθνική άσκηση κυβερνοασφάλειας
Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»
Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο
Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ισότητας στη Λευκωσία (pics)