Έπιασαν Βρετανό με 10 κιλά καπνού και κούτες τσιγάρων στη Λήδρας

Νέα υπόθεση εισαγωγής παράνομων και αφορολόγητων καπνικών προίοντων από τα κατεχόμενα διερευνούν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, σήμερα  μετά από σχετικό έλεγχο που πραγματοποίησε Τελωνειακός Λειτουργός στο Οδόφραγμα της Οδού Λήδρας εντόπισε στην κατοχή προσώπου Βρετανικής Υπηκοότητας, το οποίο εισερχόταν από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, 10 (δέκα) κιλά αφορολόγητου καπνού και 13 (δεκατρείς) κούτες αφορολόγητων τσιγάρων.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθηκε για αυτόφωρα τελωνειακά αδικήματα και τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν ως υποκείμενα σε δήμευση.  Ο συνολικός εισαγωγικός δασμός και οι φόροι που αναλογούν στον καπνό ανέρχονται σε €2,088 και στα τσιγάρα σε €456.

Τα διαπραχθέντα τελωνειακά αδικήματα έτυχαν εξώδικου συμβιβασμού με την καταβολή συμβιβαστικού ποσού ύψους €3,550.  Με την εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Δειτε Επισης

Έκκληση για αναθεώρηση επιλογής για ίδρυση Πράσινης Τεχνικής Σχολής στο Δάλι από ΕΟΑ Λάρνακας
Άστραψε και βρόντηξε κατά Τυχικού ο Αρχιεπίσκοπος-«Σκοπός σας να εκθέσετε εμένα και την Ιερά Σύνοδο»
Χαστούκι ΕΔΑΔ σε ΚΔ για αναστολή δίωξης πολιτικού για βιασμό-«Ο Βοηθός Εισαγγελέας την εξέθεσε σε δευτερογενή θυματοποίηση μέσω σεξιστικών στερεοτύπων»
Χωρίς το Εθνικό Συμβούλιο στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Θα τους ενημερώσει μέσω τηλεδιάσκεψης
Φρουρός της εταιρείας εντόπισε τον βομβιστή εν δράση-Άφησε στη σκηνή κλεμμένη μοτοσικλέτα
Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος-Δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων στην Αγία Νάπα, του έσπασαν τη γνάθο
Βρέθηκαν άλλες 230 χιλιάδες σε θυρίδα της 37χρονης επιχειρηματία-Γνώριζαν για έσοδα από πρακτορείο και πρατήριο καυσίμων είπαν οι γονείς της
Γιατί σε χουμίζει και σε παρακαλεί ο Τατάρ, Φειδία;
Σε τρία μέτωπα η μάχη με τη φωτιά στην Ιεράπετρα-Έφτασαν στο νησί ενισχύσεις από την Αθήνα
Παραμένει υποστελεχωμένο το γραφείο της Μιχαηλίδου-Αδυνατεί να ανταποκριθεί έγκαιρα σε παράπονα