Οι carabinieri της αγάπης: Αστυνομικοί μαγείρεψαν για ζευγάρι υπερήλικων που ένιωθε μοναξιά

 Πριν λίγες ημέρες, κάτοικοι συνοικίας της Ρώμης κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς από διπλανό διαμέρισμα στην πολυκατοικία τους, ακούγονταν φωνές και κλάματα...

Τέσσερις αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου βρήκαν την 84χρονη Jole και τον 94χρονο σύζυγό της Michele, στο μικρό τους διαμέρισμα. Δεν είχαν διαπράξει κανένα έγκλημα. Δεν είχε γίνει καμία διάρρηξη ή απόπειρα διάρρηξης.


Η Jole και ο Michele άρχισαν να κλαίνε, ενώ παρακολουθούσαν τηλεόραση. Η ηλικιωμένη γυναίκα ρώτησε τον άντρα της, γιατί υπάρχει τόσο μίσος στον κόσμο και άρχισε να κλαίει τόσο δυνατά, που κάποιος από τους ενοίκους της πολυκατοικίας κάλεσε την αστυνομία.
Το ηλικιωμένο ζευγάρι είναι παντρεμένο σχεδόν 70 χρόνια και η τελευταία φορά, που κάποιος τους επισκέφτηκε, ήταν πριν χρόνια, όπως είπαν στους αστυνομικούς.
Στο τραπέζι της κουζίνας τους υπήρχαν μόνο λίγα - όχι φρέσκα - σταφύλια και ίχνη ενός υποτυπώδους γεύματος. Έτσι, ενώ περίμεναν να φτάσει το ασθενοφόρο που είχαν καλέσει στο μεταξύ, για να εξετάσει τους δύο ηλικιωμένους, ένας από τους αστυνομικούς μαγείρεψε μακαρόνια για το ζευγάρι. Οι υπόλοιποι τρεις κάθονταν μαζί τους και κουβέντιαζαν.

 

 

 

Το περιστατικό έγινε γνωστό, μετά τη δημοσίευση των σχετικών φωτογραφιών στην ιστοσελίδα του Αστυνομικού Τμήματος της Ρώμης, στο Facebook. Όπως έγραψαν οι τέσσερις αστυνομικοί, το ζευγάρι τους μιλούσε για τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, αλλά και για τη μοναξιά που τώρα νιώθουν να τους πνίγει, με μόνη συντροφιά τους την τηλεόραση.
"Μόλις φτάσαμε στο διαμέρισμα, συνειδητοποιήσαμε, ότι δεν είχε γίνει κανένα έγκλημα για να λύσουμε, αλλά ένας πολύ καλύτερος και πιο σημαντικός λόγος, ένα ζευγάρι που ήθελε βοήθεια και ζεστασιά", έγραψαν στο Facebook.

 

Πηγή: News247.gr

Δειτε Επισης

Έφοδοι στην Ταϊβάν-Ερευνούν διασυνδέσεις της Gold Apollo με τους βομβητές που εξερράγησαν στον Λίβανο
Ο διευθυντής της εφημερίδας Novaya Gazeta-Europe διώκεται ποινικά στη Ρωσία
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινά μαχητικά έπληξαν 30 εκτοξευτές ρουκετών και υποδομές της Χεζμπολάχ
Μυστήριο με την ματαίωση της κοινής εμφάνισης του Τραμπ με τον Πολωνό πρόεδρο Ντούντα
Επιτροπή του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για παραβίαση τη συνθήκη δικαιωμάτων του παιδιού στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτος ο Ερντογάν-Πήγε σε ζαχαροπλαστείο και ζήτησε... φραπέ
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Lufthansa, Air France παρατείνουν αναστολή πτήσεων προς Τελ Αβίβ, Ιράν, Βηρυτό
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε πτήση-Λίγο μετά την απογείωση άνοιξαν μύτες, αιμορραγούσαν αυτιά επιβατών