Ακόμη βάζουν γκολ στο «Αμμόχωστος»!

Σε αναμέτρηση προετοιμασίας που σίγουρα ικανοποίησε όσους την παρακολούθησε, αλλά μάλλον προβλημάτισε τους τεχνικούς των δύο αντιπάλων αναφορικά με την ανασταλτική λειτουργία των ομάδων τους η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 5-3 της ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος».
Το σκορ για τους «ερυθρολεύκους» άνοιξε ο Άντονιτς μόλις στο 5’ και στο 10’ ο Μαασί διαμόρφωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Ουέλινγκτον στο 25’, δέχτηκαν το 3-1 από τον Πεδρίτο στο 27’, απάντησαν με νέο πέναλτι του Ουέλινγκτον στο 35’, είδαν τον Μακρίεφ να διαμορφώνει το 4-2 από τα ένδεκα βήματα, αλλά πριν την ανάπαυλα ο Ουέλινγκτον με κεφαλιά μείωσε σε 4-3 συμπληρώνοντας χατ τρικ.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές και το μοναδικό τέρμα επετεύχθη από τον Γκράσι στο 78’.
NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Bεσελόβσκι, Τσαμπούρης, Άντονιτς, Γκράτσι, Τσίνα, Σκοπελίτης, Τσούργιουριτς, Αβελάιρας, Πεδρίτο, Μαασί, Μακρίεφ.
ΑΕΛ: Ρόμο, Λαφράνς, Σιέλης, Σοάρες, Ουέλινγκτον, Σόουζα, Αϊρόσα, Φιρμίνιο, Φορτούνα, Μέσκα, Μπουένο.
Κατά τη διάρκεια του Β' μέρους πέρασαν από μεριάς ΑΕΛ στο παιχνίδι οι Σαβανέ, Γεωργίου, Αγκουινάλδο, Νικολάου στη θέση των Λαφράνς, Ρόμο, Μπουένο, Λούκας Σόουζα.