Στους 39 σήμερα ο υδράργυρος

Στους 39 σήμερα ο υδράργυρος με το σκηνικό να παραμένει σε γενικές γραμμές το ίδιο και το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευµα µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά µετά το µεσηµέρι µέτριοι και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 36 στα βόρεια παράλια, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και οµίχλη και θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει γενικά λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Τις νύκτες και τις πρώτες πρωινές ώρες αναµένεται να παρατηρείται αραιή οµίχλη ή και τοπικά οµίχλη και αυξηµένη χαµηλή νέφωση.
 
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο αλλά από την Κυριακή αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος.
 

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»