Στάχτη τρία καταστήματα στο City Plaza στη Μακαρίου (pics)

Σε κινητοποίηση τέθηκε τα ξημερώματα η πυροσβεστική υπηρεσία έπειτα πυρκαγιά που ξέσπασε σε καταστήματα στον ισόγειο χώρο του City Plaza στη Λεωφ Μακαρίου στη Λευκωσία.

Στη σκηνή έσπευσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα και μέλη της δύναμης κατάφεραν μετά από περίπου 45 λεπτά να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο προτού επεκταθεί σε παρακείμενα καταστήματα.

 
Από τη φωτιά το ένα κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση 6 Α.Σ, 2 τυλικτήρων και 1 αυλού πέραν των 6mm.

Το κατάστημα που ξεκίνησε η πυρκαγιά λειτουργούσε σαν κατάστημα πώλησης ρούχων, ενώ τα άλλα 2 ήταν κενά. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε στα 2 παραπλήσια καταστήματα μέσω του συστήματος κλιματισμού.

Η πυροσβεστική σε συνεργασία με την αστυνομία άρχισε τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιά ενώ οι ζημιές ακόμη δεν έχουν υπολογιστεί.
 

Δειτε Επισης

Ανοικτός κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου
Εγκρίθηκαν από τη Βουλή οι κανονισμοί για τη διάθεση γης για πανεπιστήμια
Βλάβη άφησε χωρίς νερό πολλές περιοχές της Λεμεσού
Τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «51 χρόνια μετά η ζωή επιμένει» του ΓΤΠ
Εως την 1η Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το Σχέδιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ για ιδία κατανάλωση
Προγραμματισμένη διακοπή νερού τη Δευτέρα στο Κολόσσι
Ιατρική πράξη με αυστηρές προδιαγραφές τα ενέσιμα φαρμακευτικά προϊόντα-Παράνομες πρακτικές στην Κύπρο
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τ/κ περιουσιών-«Αποφασιστικό βήμα για ορθολογιστική διαχείριση»
Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λεμεσό και Πάφο λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Συνάντηση Παναγιώτου με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις-Προσπάθειες να καταλήξουν σε συμφωνία για ΑΤΑ