"Πέθανε το παιδί μου"-18χρονος χτύπησε θανάσιμα 25χρονη σε στάση στον Άγιο Δημήτριο, λίγο πριν φύγει για διακοπές

 Συγκλονισμένη είναι  η τοπική κοινωνία του δήμου Αγίου Δημητρίου από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι Τετάρτης στην οδό Πριάμου 54, όταν ένα Fiat Panda που οδηγούσε ένας 18χρονος, έπεσε πάνω σε μία στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 25χρονη κοπέλα. 

Ταυτόχρονα, τραυματίσθηκε σοβαρά  μια 30χρονη, μητέρα δύο παιδιών,  ενώ μια τρίτη γυναίκα,  25χρονων τραυματίσθηκε ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος  έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, στο ύψος της διασταύρωσης Πριάμου-Σοφοκλέους.

 

Το αυτοκίνητο στην ξέφρενη πορεία του χτύπησε διαδοχικά πρώτα σε μια πόρτα σπιτιού στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ακολούθως έπεσε πάνω στην στάση των λεωφορείων και κατέληξε σε μια μάντρα, την οποία γκρέμισε, στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από τη στάση. 

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Ελληνικού η οποία διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 25χρονης κοπέλας που έχασε αναπάντεχα την ζωή της. 

Συντετριμμένος και οργισμένος με αυτό που έχει συμβεί, ο πατέρας της 25χρονης, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο protothema.gr. 

«Δεν ξέρω τι συνέβη, εκείνο που ξέρω είναι ότι η κόρη μου δεν υπάρχει στην ζωή. Πέρασα να εξακριβώσω με τα μάτια μου να δω πως έγινε. Δεν έχω λόγια να πω τίποτα. Την περιμέναμε να έρθει στο σπίτι. Την παίρναμε τηλέφωνο και το είχε κλειστό. Σε κάποιο σημείο της ώρας ανησυχήσαμε και μπήκε στο ιντερνέτ ο γιος μου και φωνάζει -μάνα έλα να δεις κάτι έγινε στην Πριάμου. Η μητέρα της ανησύχησε περισσότερο και αρχίσαμε και την παίρναμε συνέχεια τηλέφωνο και συνέχιζε να είναι κλειστό», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο η άτυχη κοπέλα περίμενε στην στάση του λεωφορείου για να επιστρέψει σπίτι της καθώς είχε πάει βόλτα με μια φίλη της να ψωνίσουν αφού σήμερα θα έφευγαν για διακοπές. «Είχε πάει βόλτα στο Μall να ψωνίσει καθώς σήμερα θα έφευγε διακοπές… Πήγε διακοπές, πήγε... δεν μπορώ σας παρακαλώ», είπε με λύπη στην κάμερα. 

Ο άτυχος πατέρας της 25χρονης κατήγγειλε  τις υπηρεσίες του κράτους πως δεν τον ενημέρωσαν ποτέ και πως έπρεπε μόνος του να ψάξει να βρει τι έχει συμβεί στο παιδί του.

«Η ενημέρωση που είχαμε από το περιστατικό έγινε περίπου στις 3 και κάτι το μεσημέρι. Η επίσημη ενημέρωση στην οικογένεια με δικά μας μέσα ήταν στις 8:30 το απόγευμα. Δεν μας ειδοποίησε κανένας, κινήσαμε γη και ουρανό και το μάθαμε. Πέρασα να δω πως έγινε. Ο οδηγός έχει συλληφθεί και επειδή ήταν 18 χρονων συνελήφθη και ο πατέρας. Παίζεται για το αν είχε ή δεν είχε δίπλωμα. Η Τροχαία μας είπε πως έχει δίπλωμα, έχει περάσει τις εξετάσεις αλλά δεν έχει πάρει το δίπλωμα στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά. 


Πηγή: Protothema.gr

Δειτε Επισης

Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του υπό την απειλή μαχαιριού στο Αίγιο
Δύο 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο στην Ερμιόνη και τον ξύρισαν με φαλτσέτα
Αρχές 2025 το Αν. Συμβούλιο Συνεργασίας, αποφάσισαν Μητσοτάκης-Ερντογάν
Πλήρης αποφυγή επισκέψεων στον Λίβανο η οδηγία του ελληνικού ΥΠΕΞ
Μπούκαρε στο νοσοκομείο, άρπαξε το νεογέννητο και τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε ο παλαιοχριστιανός
Συγκλονίζει ο πατέρας 16χρονου που ξυλοκοπήθηκε στην Ελλάδα-«Τον χτυπούσαν με σίδερο στο κεφάλι»
Συλλήψεις ανήλικων μαθητριών και των γονιών τους για την επίθεση σε 14χρονη στην Ελλάδα
Καταδικασμένος για φόνο ήταν ο άνδρας που πυροβόλησαν σε καφετέρια στην Ομόνοια-Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα
Θύμα ξυλοδαρμού 14χρονη στη Γλυφάδα-Την χτύπησαν, έπεσε λιπόθυμη και προσπάθησαν να τη γδύσουν
Πυροβολισμοί στην Ομόνοια-Ένας τραυματίας