Οργανωτικός οργασμός ενόψει δημοτικών εκλογών στην «Αλληλεγγύη»

 Σε πλήρη οργανωτικό οργασμό και φάση αναδιοργάνωσης βρίσκεται το Κίνημα Αλληλεγγύη με φόντο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και το Καταστατικό/Πολιτικό Συνέδριο του Κινήματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου.
 
Οι δημοτικές εκλογές
Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις δημοτικές εκλογές, στόχος της Αλληλεγγύης είναι όπως κατέλθει με φουλ συνδυασμούς σε όλους τους Δήμους, με τον καταρτισμό των κομματικών ψηφοδελτίων, όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ONLINE, να βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και πολλές από τις υποψηφιότητες να έχουν ήδη τύχει της έγκρισης των συλλογικών οργάνων του Κινήματος.
Αναφορικά με τους υποψήφιους δημάρχους που θα στηρίξει η Αλληλεγγύη, αυτό που τονίζεται από πλευράς ηγετικών στελεχών του Κινήματος είναι πως θα επιλεγούν οι καταλληλότεροι υποψήφιοι ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, καθώς και ότι για τη λήψη τελικών αποφάσεων αυτό που θα προσμετρήσει περισσότερο είναι η άποψη και η επιθυμία των τοπικών στελεχών.
Αξίζει να σημειωθεί πως καταγεγραμμένο ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι υπάρχει και από στελέχη της Αλληλεγγύης σε κάποιους μικρούς Δήμους, τις υποψηφιότητες των οποίων το Κίνημα θα προσπαθήσει να προωθήσει με στόχο να τύχουν της στήριξης και από άλλους κομματικούς χώρους.   
 
Επαρχιακές Συνδιασκέψεις
Τα ζητήματα των δημοτικών εκλογών, μεταξύ άλλων θεματικών ενοτήτων, θα απασχολήσουν τις Επαρχιακές Συνδιασκέψεις του Κινήματος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός του Σεπτέμβρη, ως εξής:
*Στις 5 Σεπτεμβρίου σε Λευκωσία/Κερύνεια.
*Στις 7 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.
*Στις 9 Σεπτεμβρίου στην Πάφο.
*Στις 16 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα, ενώ εκκρεμεί ο καθορισμός ημερομηνίας για την Αμμόχωστο.
Κατά τις Επαρχιακές Συνδιασκέψεις, και στο πλαίσιο της πολιτικής ενημέρωσης, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους θα ενημερώσει τα στελέχη του Κινήματος αναφορικά με το Κυπριακό, ο αντιπρόεδρος Πόλυς Παλλήκαρος αναφορικά με τα ζητήματα εσωτερικής διακυβέρνησης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μιχάλης Γιωργάλλας, αναφορικά με την μέχρι στιγμής κοινοβουλευτική δράση της Αλληλεγγύης.
Θα υπάρξει επίσης συζήτηση επί οργανωτικών θεμάτων, η οποία θα αναπτυχθεί από τους Οργανωτικούς του Κινήματος, Πανίκο Καψό και Χρίστο Ιγνατίου.
 
Το Καταστατικό Συνέδριο
Την ίδια ώρα, στην Αλληλεγγύη τρέχουν τις διεργασίες για το Καταστατικό/Πολιτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου. Το Καταστατικό που θα τεθεί προς έγκριση στο Συνέδριο ετοιμάζεται από ομάδα με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Κινήματος Πόλυ Παλλήκαρο. Σημειώνεται πως για τις αρχές του νέου χρόνου, η Αλληλεγγύη προγραμματίζει τη διενέργεια Εκλογικού Συνεδρίου, μέσα από το οποίο θα προκύψει η εκλελεγμένη ηγετική πυραμίδα του Κινήματος.      
      
 

Δειτε Επισης

Αποχώρησε από την εκδήλωση η ΕΔΕΚ-«Από υπερκομματική μετατράπηκε σε κομματική και αντικυβερνητική»
Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Έξω από το Προεδρικό πλήθος κόσμου-Διαμαρτυρία κατά της διαφθοράς στον απόηχο της παύσης Οδυσσέα (vid&pics)
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς