Πάει ξανά για δήμαρχος Κυθρέας ο Πέτρος Καρεκλάς

Ο δήμαρχος της κατεχόμενης Κυθρέας Πέτρος Καρεκλάς ανακοίνωσε ότι επαναδιεκδικεί τη δημαρχία της κωμόπολης.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι στη διάρκεια της πρώτης του θητείας θεωρεί ότι συλλογικά επιτεύχθηκαν πολλά σε διάφορους τομείς σε ένα δημοτικό συμβούλιο που αποτελείται από διάφορες κομματικές παρατάξεις. «Όλα αυτά έγιναν με αλληλεγγύη,  σύμπνοια και ομοψυχία, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες», σημειώνει.  
Ο κ. Καρεκλάς εκφράζει την ελπίδα η υποψηφιότητά του να στηριχθεί «ως ένδειξη αρραγούς ενότητας από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και Κινήσεις και από κάθε συνδημότη και συνδημότισσα, για συνεχίσουμε με σύνεση, ρεαλισμό αλλά όμως και με αποφασιστικότητα να παλεύουμε για μια ειρηνική λύση συμβατή με το διεθνές και κυρίως το ευρωπαϊκό δίκαιο, για μια πατρίδα που θα προσφέρει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της, ανεξάρτητα από φυλετική ή θρησκευτική προέλευση, όλα όσα και οι άλλοι Ευρωπαίοι πολίτες απολαμβάνουν».
 

Δειτε Επισης

Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
A. Δημητρίου: Η θέση της Κύπρου είναι στην καρδιά της Ευρώπης, έχουμε λόγο και ρόλο
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»
Κάνει λόγο για αισθητά μειωμένες παράτυπες ροές μεταναστών ο ΠτΔ-«Άλλα κράτη θεωρούν της πολιτικές της ΚΔ ως βέλτιστες πρακτικές»