ΑΠΟΕΛ: Ναυάγιο με Σα που πάει Σταντάρ

Ναυάγιο στη μεταγραφή Ορλάντο Σα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Εκεί που οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει αργά το βράδυ της Τετάρτης μπήκε σφήνα η Σταντάρ Λιέγης, η οποία προσφέρει περισσότερα χρήματα στον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος οδεύει προς Βέλγιο.
 
Νωρίτερα
Μια ανάσα από την απόκτηση του Ορλάντο Σα είναι ο ΑΠΟΕΛ.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον Πορτογάλο επιθετικό, γνωστό στο κυπριακό φίλαθλο κοινό από τη θητεία του στην ΑΕΛ τη διετία 2012-14 και τις επόμενες ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Σα υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο 2+1 χρόνων και αυτό που απομένει για ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η αποδέσμευση του 28χρονου επιθετικού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2019. Το γεγονός αυτό δεν φαίνεται πως θ' αποτελέσει εμπόδιο στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν να σταλεί το πιστοποιητικό εγγραφής του για να τον ανακοινώσουν. 
 
Τη διετία 2012-14 στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Σα κατέγραψε 39 εμφανίσεις και 18 με τη φανέλα της ΑΕΛ.
 
Ακολούθως πήρε μεταγραφή στη Λέγκια Βαρσοβίας, όπου έκανε εξαιρετική σεζόν με 14 γκολ σε 33 παιχνίδια, γεγονός που προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Έτσι, το καλοκαίρι του 2015 ο Πορτογάλος φορ πήρε μεταγραφή στη Ρέντινγκ. Πέντε γκολ σε 19 ματς κατέγραψε στην Πρέμιερ Λιγκ ο ύψους 1.88μ. επιθετικός, προτού καταλήξει πέρυσι το καλοκαίρι στο Ισραήλ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ. 
 
Δείτε τον Ορλάντο Σα να πετυχαίνει χατ τρικ κόντρα στην Ίπσουιτς