Ασίς: «Ο σεβασμός σας είναι πιο σημαντικός από τους τίτλους» (video)

Με τη συγκίνηση ευδιάκριτη στο πρόσωπό του ο Νούνο Ασίς αποχαιρέτησε τους φίλους της Ομόνοιας στο φιλικό με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.
 
Ο Πορτογάλος ευχαρίστησε όσους έδωσαν το παρών και τόνισε πως οι οπαδοί της Ομόνοιας θα είναι για πάντα στην καρδιά του.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ασίς
"Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πω αυτά που θέλω. Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ. Πέρασα 4 φανταστικά χρόνια χάρη σε σας.
 
Ξέρω πως κατέκτησα μόνο ένα σούπερ καπ στη Κύπρο, όμως κέρδισα κάτι πολύ πιο σημαντικό, την αγάπη σας. Ο σεβασμός σας είναι πιο σημαντικός από οποιοδήποτε τίτλο.
 
Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, θα είστε για πάντα στη καρδιά μου και θα έχετε πάντα την αγάπη μου”.
 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής δήλωσε: 

«Τα συναισθήματα μας είναι ανάμικτα. Το τέλος της καριέρας ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή δεν είναι ευχάριστο. Ήταν μεγάλη τιμή για μας ενώ μεγάλη τιμή ήταν και για αυτόν να φορέσει το τριφύλλι. Του άξιζε να κερδίσει τίτλους όμως δεν το κατάφερε, όμως κέρδισε την αγάπη σας και την εκτίμηση όλων στην Κύπρο.

Είναι σπάνιο φαινόμενο αυτό που έγινε με το Νούνο. Δεν χωρεί αμφιβολία πως θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έπαιξαν στην Κύπρο. Ο Νούνο αποτελούσε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Τζιωνής στο αντίο του Πορτογάλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*To βίντεο είναι από την οπαδική ιστοσελίδα omonoianews.com