Πανέτοιμος να παίξει μπάλα στη Λεμεσό ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

 Έτοιμος να παίξει μπάλα στο γήπεδο των δημοτικών εκλογών και να διεκδικήσει τη δημαρχία της Λεμεσού εμφανίζεται ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ONLINE, o κ. Μιχαηλίδης έχει λάβει ήδη την οριστική του απόφαση να συμμετέχει στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματός του, κατά τις οποίες θα επιλέγουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι που η παράταξη θα στηρίξει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο πρώην βουλευτής, ο οποίος πραγματοποιεί σειρά επαφών, θα υποβάλει το επίσημο ενδιαφέρον του κατά τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τα μέλη του κόμματος, η οποία θα λάβει χώρα από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Οι σχετικές δηλώσεις θα υποβάλλονται στα Επαρχιακά Γραφεία του ΔΗΣΥ.
Δεδομένη, καθώς εξαγγέλθηκε από τον ίδιο, είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος και από τον νυν αντιδήμαρχο και μέλος του ΔΗΣΥ Σάββα Στούππα, ο οποίος επίσης θα προσπαθήσει μέσα από τις εσωκομματικές διαδικασίες να λάβει του χρίσμα του υποψήφιου που θα στηρίξει ο Συναγερμός για τη δημαρχία της Λεμεσού.
Πέραν των κ.κ. Μιχαηλίδη και Στούππα, οι οποίοι θεωρείται πλέον σίγουρο πως θα δώσουν την εσωκομματική μάχη για το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, σχετικό ενδιαφέρον φέρονται να εξέφρασαν ακόμη δύο Συναγερμικοί.  Ο πρώην πρόεδρος των πάλαι ποτέ Κυπριακών Αερογραμμών Τόνυς Αντωνίου και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Φειδίας Νικολάου.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πινδάρου φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ Νίκου Νικολαΐδη, ο οποίος πρόκειται να ανακοινώσει την ερχόμενη Πέμπτη την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λεμεσού.
Σε ό,τι αφορά τους Δήμους Λεμεσού, στους οποίους οι δήμαρχοι είναι μέλη του ΔΗΣΥ, την υποψηφιότητά του εξήγγειλε ήδη ο δήμαρχος Ύψωνα Άριστος Αριστείδου(Παλούζας), ενώ αναμένεται να επαναδιεκδικήσει και ο δήμαρχος Γερμασόγειας, Ανδρέας Γαβριηλίδης. Ωστόσο στη Γερμασόγεια, ενδιαφέρον προκύπτει και από τον δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΣΥ Μάριο Οράτη.
 
Το Πολιτικό Γραφείο
Η πορεία του ΔΗΣΥ προς τις δημοτικές εκλογές και τα δεδομένα που διαμορφώνονται σε κάθε επαρχία θα απασχολήσουν αυριανή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος. Όπως και χθες έγραψε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, στον ΔΗΣΥ φαίνεται να κερδίζει έδαφος η άποψη όπως δοθεί προβάδισμα στήριξης(σ.σ. τουτέστιν μη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές διαδικασίες), στους υφιστάμενους δημάρχους του κόμματος που έχουν μόνο μια θητεία, το έργο τους κρίνεται επιτυχημένο και επιθυμούν να διεκδικήσουν επανεκλογή.  
 
 
 

Δειτε Επισης

Αποχώρησε από την εκδήλωση η ΕΔΕΚ-«Από υπερκομματική μετατράπηκε σε κομματική και αντικυβερνητική»
Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς
Με ομογενείς συναντάται ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη