Στρατιώτες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ εγκαταλείπουν κουτάβια στη νεκρή ζώνη

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, με σημερινή ανακοίνωση, καταγγέλλει ότι κάποιοι στρατιώτες που υπηρετούν στην Ειρηνευτική Δύναμη εγκατέλειψαν κουτάβια στη νεκρή ζώνη. Σύμφωνα με την καταγγελία, στρατιώτης φυλακίου στην περιοχή Αγίου Δομετίου στη νεκρή ζώνη πληροφόρησε σήμερα το Κόμμα ότι "εθεάθη αυτοκίνητο της Ειρηνευτικής Δύναμης να κατευθύνεται προς το ελληνοκυπριακό φυλάκιο, να σταματά και αμέσως να αφήνει κάτω ένα πλαστικό κιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν  6 νεογέννητα κουταβάκια".

"Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε σήμερα από το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου προς τον Υπουργό Άμυνας και τον Διευθυντή Κτηνιατρικών υπηρεσιών γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι μόνο εγκληματικές, αλλά εμπεριέχουν αρκετούς κινδύνους όσον αφορά  τα θέματα διακίνησης εμπορευμάτων ή ζώων από τις κατεχόμενες περιοχές προς τις ελεύθερες περιοχές της χώρας μας", αναφέρει η ανακοίνωση.

Λόγω του ότι τα κουταβάκια είναι μόλις μερικών μηνών εθελοντές έχουν αναλάβει να τα παραλάβουν και θα γίνει προσπάθεια είτε να τα ταΐσουν δια χειρός, είτε να βρουν μητέρα να τα θηλάσει, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα
Από αιμορραγικό σοκ και πολλαπλές κακώσεις επήλθε ο θάνατος του 34χρονου στην Πάφο-Καταπλακώθηκε από ξύλα
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά