Ανεστάλη η απεργία των δασκάλων

Η ΠΟΕΔ ανέστειλε την εξαγγελθείσα απεργία και οι δάσκαλοι θα προσέλθουν κανονικά στις τάξεις για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
 
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΔ συνεδρίασε σήμερα για να συζητήσει τις εξελίξεις μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας.
 
Ο πρόεδρος της  ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι η οργάνωση θα ανοίξει τα σχολεία, αλλά δεν γνωρίζει αν το υπουργείο Παιδείας θα μπορέσει να τα λειτουργήσει σωστά.
 
Οι πρώτες ημέρες, πρόσθεσε, θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας.
 
ΠΗΓΗ: ΡΙΚ
  
 

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας