«Δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται οι Κύπριοι!»

Την έντονη απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για τη συμπεριφορά εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ εξωτερίκευσε ο Μίκε Γένσεν.
«Νομίζω ότι δεν συμπεριφέρθηκαν κατάλληλα. Μας μέμφονται για καθυστερήσεις, αλλά νομίζω ότι έτσι έπαιξαν κι εκείνοι στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά όταν ο προπονητής διώχνει την μπάλα και εκείνοι αρχίζουν να ρίχνουν περισσότερες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό δεν είναι εντάξει. Είναι μέγιστη αντιαθλητική συμπεριφορά», κατήγγειλε ο αρχηγός της Ρόσενμποργκ.
«Νομίζω πως αυτή είναι η πιο συντριπτική ήττα που έχω υποστεί. Για το πόσο κοντά ήμασταν στην πρόκριση, για το πώς ήλθε ο αποκλεισμός, για το πώς συμπεριφέρθηκαν οι αντίπαλοι. Σίγουρα, με όλο αυτό το σκηνικό αισθάνεσαι ακόμη πιο ενοχλημένος μετά το παιχνίδι. Υπήρχε μια ομάδα διαιτητών που απέτυχαν να ελέγξουν τον αγώνα μέχρι τέλους. Δεν είχαν τον παραμικρό έλεγχο της κατάστασης», συνέχισε ο Γένσεν, ο οποίος πάντως απέφυγε να χαρακτηρίσει άδικη την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ.
«Δεν υπάρχει τίποτε που να είναι άδικο στο ποδόσφαιρο. Η καλύτερη ομάδα νικά. Αλλά στο σύνολο των δύο παιχνιδιών ήταν πολύ οριακό. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι εδώ απ’ ό,τι εκείνοι στη Νορβηγία και έπρεπε να είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα».