Ύποπτος και για άλλες παρανομίες  ο Λετονός που έκλεψε το ασθενοφόρο

Πολλά αδικήματα διερευνώνται σε βάρος του 39χρονου Λετονού, ο οποίος συνελήφθη χθες για την «απαγωγή» και την πρόκληση ζημιών από συγκρούσεις, ασθενοφόρου των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
 
Ο 39χρονος, ο οποίος δηλώνει άνεργος, είχε απασχολήσει κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.
 
Μάλιστα καταζητείτο με δικαστικό ένταλμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχή Μονής και την κλοπή περιουσίας αξίας 16 χιλιάδων ευρώ. Η κλοπή καταγγέλθηκε στις 11 του περασμένου Απρίλη.
 
Στον χώρο του Νοσοκομείου Λεμεσού ο 39χρονος βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες για περιποίηση του τραυματισμένου ποδιού του, που κατά τον ισχυρισμό του στην Αστυνομία προκλήθηκε μετά από συμπλοκή από άγνωστό του πρόσωπο. Ο Λεττονός έφυγε μετά τη βοήθεια που δέχθηκε στο νοσηλευτήριο κι όπως ανέφερε στους αστυνομικούς διανυκτέρευσε στο ύπαιθρο κοντά στο Νοσοκομείο, αφού ήταν αργά και δεν είχε μέσο να διακινηθεί. Την επομένη το πρωί προτίμησε να φύγει με το ...ασθενοφόρο.   
 
Γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής, ο 39χρονος αλλοδαπός εντόπισε ένα ασθενοφόρο των Πρώτων Βοηθειών με τα κλειδιά πάνω. Μπήκε μέσα, το ξεκίνησε και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση παρασύροντας ταυτόχρονα την ηλεκτρική μπάρα που ήταν κλειστή.

Ο 39χρονος οδήγησε το ασθενοφόρο σε δρόμους της Λεμεσού και κατέληξε στην οδό Πιτσιλλίδη όπου συγκρούστηκε αρχικά με δύο αυτοκίνητα και στη συνέχεια με πινακίδα τροχαίας όπου και ακινητοποιήθηκε. 

Από τις συγκρούσεις δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί ενώ ο 39χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός. Στο ασθενοφόρο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές κι ακαταστασία, αφού μέχρι κι οι αερόσακοι του άνοιξαν, ευτυχώς όμως δεν παρατηρήθηκαν φθορές στον ιατρικό εξοπλισμό του.

Ο ύποπτος υποδείχθηκε στην Αστυνομία από περαστικούς που ήταν παρόντες στη σκηνή των συγκρούσεων και  μία περίπου ώρα μετά τα συμβάντα συνελήφθη. Σήμερα θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο, με αίτημα της Αστυνομίας την προφυλάκισή του, υπό το βάρος των πρόσφατων αλλά και παλιότερων αδικημάτων που εκκρεμούν σε βάρος του.
Η Τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.
 

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)