«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά μπορούμε όλοι να συναγωνιστούμε»

Τις εκτιμήσεις του για το αποτέλεσμα της κλήρωσης που έφερε τον ΑΠΟΕΛ αντιμέτωπο με Ολυμπιακό, Γιανγκ Μπόις και Αστάνα έδωσε στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας των γαλαζοκιτρίνων ο τεχνικός της ομάδας, Τόμας Κρίστιανσεν.
 

Για την κλήρωση: «Ήταν ο στόχος μας για τη σεζόν να είμαστε πρώτα στους Ομίλους του Europa League, φυσικά τα θέλαμε όλα και παλέψαμε για το Champions League, αλλά τώρα θα παλέψουμε για να πάρουμε καλά αποτελέσματα στους Ομίλους του Europa League.
Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ίσως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στον όμιλο, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες μπορούμε να συναγωνιστούμε μαζί τους.
Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα.
Έχω ακούσει τον πρόεδρο της Αστάνα που είπε ότι περίπου όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, σίγουρα θα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος όπου θα έχουμε και εμείς τις πιθανότητές μας, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε και να πάρουμε καλά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Ο στόχος μας είναι φυσικά η νίκη, είναι υποχρέωσή μας. Θα πρέπει να το δούμε σαν ένα παιχνίδι του Champions League και να δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να ξεκινάς το πρωτάθλημα μετά από ήττα και αποκλεισμό από το Champions League.
Πρέπει να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες να είναι 100% έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι επιτακτική ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κατάσταση και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε και πρέπει να πάμε έτοιμοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με μια καλή παρουσία».