Το είδαμε κι αυτό-Άγνωστος έκλεψε ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Λεμεσού

Συνέβη κι αυτό. Άγνωστος άντρας, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, έκλεψε ασθενοφόρο από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λεμεσού.
 
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11 σήμερα το πρωί. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία εντόπισε μετά από ώρα το ασθενοφόρο όχημα από το σύστημα JPS που διαθέτει, ακινητοποιημένο και χτυπημένο στην παραλιακή λεωφόρο της Γερμασόγειας.

Το ασθενοφόρο, όπως καταγγέλθηκε πριν εγκαταλειφθεί από τον άγνωστο οδηγό του, προσέκρουσε και προκάλεσε ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του «απαγωγέα» του ασθενοφόρου συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Καταζητείται ο 29χρονος Ραφαέλ Αχιλλεούδης για επίθεση και απειλές στη Λευκωσία (pic)