Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους άπορους μαθητές της Λεμεσού

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός Λεμεσού ανακοίνωσε την έναρξη εκστρατείας για τη συλλογή σχολικών ειδών, τα οποία θα προσφερθούν σε άπορους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά.
 
Η εκστρατεία με τίτλο «πάρε δώσε χαρά στα παιδιά», πραγματοποιείται ήδη για 3η συνεχή χρονιά με τη στήριξη της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού κι οι μετέχοντες καλούνται να παραδώσουν στους διοργανωτές σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, ρουχισμό, ακόμη και δωροκουπόνια για αγορά σχολικών ειδών. 

Με την κοινωνική πρόνοια και τον εθελοντισμό που προωθείται, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την εκστρατεία, ικανοποιήθηκαν πέρσι οι ανάγκες 300 οικογενειών άπορων μαθητών.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην Σχολική Εφορεία Λεμεσού, όπου σε συνεργασία με τους συνδέσμους γονέων των σχολείων, θα διατεθούν σε άπορους μαθητές. Φετινός στόχος της εκστρατείας είναι να προσφερθούν σχολικά είδη προς κάλυψη 500 οικογενειών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα σχολικά έξοδα για τα παιδιά τους με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.   

Δειτε Επισης

Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω
Στην κόλαση της Προύσας... Πάνω από 1.700 εκκενώσεις, νεκρός πυροσβέστης από ανακοπή και 76 ενεργά μέτωπα