«Είμαι Δήμαρχος» φώναζε ο Βέργας στις φυλακές ζητώντας ευνοϊκή μεταχείριση

Ευνοϊκή μεταχείριση ως κρατούμενος των Κεντρικών φυλακών συνεχίζει να ζητά ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας που καταδικάστηκε για την υπόθεση του ΣΑΠΑ, ο οποίος φαίνεται να «ξεχνάει» ότι βρίσκεται στο κελί και έχει και απαιτήσεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο Σάββας Βέργας αιτήθηκε σήμερα όπως μεταφερθεί στην Πάφο για να επισκεφθεί τη μητέρα του η οποία είναι άρρωστη με οσφυαλγία.  

Ωστόσο το αίτημα του απορρίφθηκε αφού με βάση τους κανονισμούς ένας κρατούμενος για να επισκεφθεί κάποιο συγγενή του θα πρέπει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, και η εν λόγω ασθένεια δεν περιλαμβάνεται.

Το «όχι» όμως της Διεύθυνσης του σωφρονιστικού ιδρύματος έκανε έξω φρενών τον Σάββα Βέργα, ο οποίος νομιζόμενος ότι διαφέρει από τους υπόλοιπους κρατούμενους, άρχισε να φωνάζει και να συνεχίζει να απαιτεί όπως μεταφερθεί στην Πάφο για να δει τη μητέρα του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο Βέργας επέμενε φωνάζοντας ότι «είμαι Δήμαρχος εγώ, είμαι Δήμαρχος» ενώ σε κάποια στιγμή απείλησε ότι εάν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημα του «θα πέσει βόμβα μέσα στις φυλακές».

Μετά την «κακομαθημένη» συμπεριφορά του τέως Δημάρχου διατάχθηκε όπως κλειστεί στο κελί υπό κατηγορία για ανάρμοστη συμπεριφορά ενώ σε βάρος του διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα.

Σε ότι αφορά τις πληροφορίες ότι ο Σάββας Βέργας πιάστηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών crystal meth, η διεύθυνση των Φυλακών διαψεύδει κατηγορηματικά τις εν λόγω πληροφορίες.  

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)