Για το διπλό και την πρόκριση

Ένα βουνό έχει να ανεβεί στην Τσεχία η ΑΕΚ, η οποία καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε βάρος της Σλόβαν Λίμπερετς.
Η ρεβάνς θα γίνει στο «Stadion u Nisy», χωρητικότητας 9.700 θέσεων, και θα αρχίσει στις 20:00.
 
Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας της Λάρνακας στη μέχρι τώρα διαδρομή της διοργάνωσης της επιτρέπει να ελπίζει για ανατροπή των δεδομένων και μέσα στη Τσεχία, όσο δύσκολα και αν είναι τα δεδομένα.
 
Για την ΑΕΚ θα είναι ο όγδοος φετινός αγώνας καθώς σε προηγούμενες φάσεις απέκλεισε τη Φολγκόρε, την Κλίφτονβιλ και την Σπάρτακ Μόσχας. Η Σλόβαν Λίμπερετς στο πρωτάθλημα της χώρας της μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-6.
 
Αμφίβολος για το αποψινό παιχνίδι (25/08) είναι ο Νταβίντ Καταλά, η απουσία του οποίου ήταν εμφανής στο πρώτο ματς, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Ορτίθ. Οι νεοφερμένοι Γιωργαλλίδης και Γκαρίδο, αν και βρίσκονται στην αποστολή, δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε αυτή τη φάση.
 
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Ivan Bebek (διεθνής από το 2003) με βοηθούς τους Tomislav Petrović και Miro Grgic. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Mario Zebec.