Επιστρέφει και υπόσχεται τα καλύτερα το Cyprus Comic Con

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρσι, το Cyprus Comic Con επιστρέφει το 2016 και υπόσχεται να είναι καλύτερο αλλά και… μεγαλύτερο! Οι διοργανωτές του Con, το οποίο διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά, λαμβάνοντας υπόψη τα πολύτιμα σχόλια αλλά και τις εισηγήσεις του κοινού, αποφάσισαν όπως η φετινή εκδήλωση πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες.
Έτσι, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη (3-4/09/2016 από τις 10:00 μέχρι τις 19:00  και από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 αντίστοιχα), οι απανταχού ‘geeks’ της Κύπρου θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» και να απολαύσουν ένα από τα μεγαλύτερα events του νησιού!
 
Οι Special Guests
Το φετινό Comic Con θα έχει τους περισσότερους ειδικούς προσκεκλημένους που είχε ποτέ! Συγκεκριμένα, παρών στην έκθεση θα είναι οι Julian Glover, Stephen B. Scott, Γιώργος Γεωργίου, Χριστίνα Κιλαϊδόνη (Dani), Ιωάννης Ρουμπούλιας (Rubus), Ηλίας Κυριαζής, Μιχάλης Διαλυνάς, Εμμανουήλ Λαγουβάρδος, Mikey Cordedda (Shirobon) και Luca Pizzari! Θα έχουμε την τιμή να έχουμε και την επαγγελματία cosplayer Kairi!
 
Το πρόγραμμα
Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν και φέτος αρκετές εκπλήξεις στο κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά αρκετούς καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Επίσης θα μπορεί να συναντήσει και διάφορους ειδικούς προσκεκλημένους από το χώρο της ένατης τέχνης, cosplayers, να παρακολουθήσει κινηματογραφικό φεστιβάλ, παζαράκι, gaming τουρνουά αλλά και να ψωνίσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει τη χρονική στιγμή η pop κουλτούρα. Σημείο αναφοράς ασφαλώς και το after-party, λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο!
 
Εισιτήρια
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για προκράτηση από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.cypruscomiccon.org). Οι τιμές εισόδου ορίστηκαν στα €3 το άτομο ανά μέρα, ενώ θα υπάρχει ειδικό πακέτο και για τις δύο μέρες, στην ειδική τιμή των €5. Όσοι θέλουν, θα μπορούν να προμηθευτούν τα ‘VIP’ εισιτήρια, τα οποία είναι περιορισμένα σε αριθμό και θα τους επιτρέπουν είσοδο μια ώρα νωρίτερα για να δουν με την… ησυχία τους τους εκθέτες! Οι Cosplayers και τα παιδιά κάτω των 5 ετών θα έχουν δωρεάν πρόσβαση. Επίσης, θα υπάρχουν λεωφορεία από όλες τις πόλεις προς και από την Έκθεση για διευκόλυνση των επισκεπτών μας. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
 
Χορηγοί
Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Photos Photiades Διανομείς ΛΤΔ. Χρυσοί χορηγοί του φετινού Comic Con είναι οι εταιρείες ANT1 Radio, Bionic, CableNet, Cyprus.com, Digital Tree, European University Cyprus, G3 Great Games, Gamers’ Boulevard και Synergia Media.
 
Το Cyprus Comic Con
Το Cyprus Comic Con διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχει καταφέρει να αποσπάσει διάφορα θετικά σχόλια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό. Στόχος του είναι να μεταφέρει στην Κύπρο το πάθος αλλά και τον ενθουσιασμό των Comic Conς που γίνονται σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας αυτά τα event που φέρνουν τους λάτρεις της pop κουλτούρας πιο κοντά – βιβλία κόμικ, μουσική, gaming, φιλμ, τηλεόραση αλλά και τόσα άλλα.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου-Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας στο κοινό
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Πότε θα τεθεί σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Εντός Οκτωβρίου στο Υπουργικό οι τροποποιήσεις για στεγαστικά σχέδια προσφύγων-Τι αλλάζει
Γραφεία κηδειών ζητούν από ιατρούς να εκδώσουν παράνομα πιστοποιητικά θανάτου επί πληρωμής
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Έτοιμη να δώσει φωνή στους πολίτες μέσω Νόμου η Κυβέρνηση-Online προτάσεις και συλλογή υπογραφών
Επ. Περιβάλλοντος: Δεν υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισότητα των φύλων
Υφ. Πολιτισμού: Στέγαση μέρους βιβλίων Ρ. Κατσελλή στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη
Η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων ΕΕ στη ΓΣ του ΟΗΕ
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική