Αντί για κλιματιστικά, του πούλησε …αέρα

Θύμα απάτης έπεσε 58χρονος επιχειρηματίας στη Λεμεσό, που παρήγγειλε πριν ενάμιση χρόνο συσκευές κλιματισμού για εγκατάσταση στα ανακαινισμένα γραφεία της εταιρείας του.
Συγκεκριμένα ο 58χρονος συνήψε συμφωνία τον Απρίλη του 2015 με  49χρονο μεταπωλητή συσκευών κλιματισμού, με έδρα τη Λάρνακα. Με βάση τα συμφωνημένα ο 49χρονος θα προμήθευε τον 58χρονο με 18 κλιματιστικά, έναντι του χρηματικού ποσού των 10 χιλιάδων ευρώ.
Η σχετική πληρωμή για την αγοραπωλησία έγινε με τραπεζικό  έμβασα στις 29 Απριλίου, αλλά μέχρι χθες , όταν  δεν παραδόθηκε το εμπόρευμα, ο παραπονούμενος κατάγγειλε τον 49χρονο μεταπωλητή στην Αστυνομία. Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
 

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»