Πρόλαβε και «ξεπούλησε» άλλα 7 κιλά κάνναβη ο 57χρονος στη Λεμεσό

Δεν είναι μόνο τα 17 κιλά της ξηρής κάνναβης που εντοπίστηκαν στην κατοχή 57χρονου από την Ερήμη και κατασχέθηκαν από την ΥΚΑΝ Λεμεσού. Η συνολική ποσότητα που περιήλθε στην κατοχή του υπόπτου, τον περασμένο Μάιο, ανέρχονταν σε 24 κιλά, εκ των οποίων τα 7 κιλά έχουν διατεθεί.                                                            

Την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντόπισε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού, μετά την αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης. Αστυνομικοί της υπηρεσίας ανέκοψαν για έλεγχο στην λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη στα Πολεμίδια, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος ελληνοκύπριος. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν σε συσκευασίες τρία κιλά ξηρής κάνναβης.

Οι αστυνομικές έρευνες επεκτάθηκαν και στο σπίτι του υπόπτου, όπου βρέθηκαν μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, 14 συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μια. Μια δεύτερη βαλίτσα που βρέθηκε άδεια, κατά ομολογία του υπόπτου περιείχε 7 συσκευασίες του ενός κιλού κάνναβη, την οποία κατά τον ισχυρισμό του, του παρέδωσε άγνωστος άντρας τον περασμένο Μάιο.

Πέραν απ’ αυτή την πληροφορία, ο 57χρονος αρνείται να πει πως και που διατέθηκαν τα ναρκωτικά, ή ποιος είναι ο προμηθευτής του. 

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε από την Αστυνομία στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της για την 8ήμερη προφυλάκισή του. Ο ίδιος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε οποιαδήποτε ένσταση για την κράτησή του. 
 

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Επιτυχής η πρώτη εθνική άσκηση κυβερνοασφάλειας
Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»
Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο
Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ισότητας στη Λευκωσία (pics)