Οδηγός στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε με 19χρονο μοτοσικλετιστή

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 19χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.30 χθες βράδυ, Αιγύπτιος ηλικίας 28 χρόνων οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην Οδό Αγίας Βαρβάρας, με κατεύθυνση από την Αγία Νάπα προς τη Σωτήρα, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγείτο από 19χρονο από τη Σωτήρα.
 
Από τη σύγκρουση ο 19χρονος, ο οποίος φορούσε κράνος ασφαλείας, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Ο νεαρός εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στον καρπό και στο μηριαίο οστούν και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως εκτός κινδύνου.
 
Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν από την Αστυνομία σε έλεγχο αλκοόλης με αρνητική ένδειξη. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.
 
 

Δειτε Επισης

Black out σε όλη την Ισπανία και περιοχές της Πορτογαλίας και της Γαλλίας
Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Συνεχίζεται η αγωγή Τατάρ κατά Γενί Ντουζέν-Διεκδικεί δύο με πέντε εκατομμύρια ο τ/κ ηγέτης
Στις 7 Μαΐου ξεκινά το Κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα
Πυρά ΔΗΣΥ σε Υπουργείο Μεταφορών για την απόσυρση αιτήσεων Σχεδίου Χορηγίας Ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων
Αναζωπυρώθηκε η κόντρα για το κέντρο δεξιώσεων-Άνοιξε μέτωπο Χριστοφίδη και ιδιοκτήτη του κέντρου
Μειώθηκαν τα εργατικά ατυχήματα στην Κύπρο-Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση
Συνεχίζεται το απόγευμα η κατάθεση του Αναστασιάδη-«Αποδομείται η εκδικητική δημοσιογραφία»
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Μέσω κατεχομένων φθάνουν στην Κύπρο τα περισσότερα θύματα εμπορίας προσώπων-Βελτιωμένη η κατάσταση