Σχολικά είδη για άπορα παιδιά… Μπορείτε να βοηθήσετε;

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), συνεχίζει την εκστρατεία με τίτλο «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά» η οποία έχει στόχο τη συλλογή σχολικών ειδών για παιδιά απόρων οικογενειών ώστε όλα τα παιδιά να έχουν τα απαραίτητα σχολικά είδη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017. 

Το βιβλιοπωλείο " Μαυρομμάτης " στηρίζει την εκστρατεία του ΠΣΣΕ και διαθέτει ειδικό χώρο στα καταστήματα του σε όλες τις πόλεις για συλλογή σχολικών ειδών τα οποία στη συνέχεια θα παραδώσει στο Σώμα Εθελοντών κάθε επαρχίας.

Το ΠΣΣΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να στηρίξουν την εκστρατεία  σε περίπτωση που ψωνίσουν σχολικά είδη για τη νέα χρονιά να προσθέσουν μέσα στο καλάθι ακόμη ένα επιπλέον προϊόν για να δοθεί σε παιδάκι που δεν μπορούν οι γονείς του να του αγοράσουν για τη νέα σχολική χρονιά.

Επίσης τα σχολικά είδη που κάποιος ενδιαφέρεται να φυλάξει ή να πετάξει αλλά δεν τα χρειάζεται μπορούν να δοθούν σε ένα άλλο παιδάκι που δεν έχει τίποτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΣΣΕ  όλα τα παιδιά αξίζουν να αρχίσουν τη νέα χρονιά με χαρά και αισιοδοξία!

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν , όπως αναφέρεται,να προσφέρουν οτιδήποτε απαραίτητο για το σχολείο καινούργια ή  μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση όπως σχολικά είδη, σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη κ.α., σχολικό ρουχισμό και παπούτσια, παραμύθια, βιβλία κτλ,εκπαιδευτικά παιχνίδια, έπιπλα και εξοπλισμό (γραφεία, καρέκλες γραφείου κ.α.), ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο δεν χρειάζεται κάποιος 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποταθούν στα  Σώματα Εθελοντών σε όλες τις επαρχίες θα συλλέγουν τα σχολικά είδη από το Μάιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου 2016 ώστε να τα παραδώσουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη το Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού στοιχεία επικοινωνίας Σωμάτων Εθελοντών είναι :
Λευκωσία 22512602, Λεμεσός 25737761, Λάρνακα 24650525, Πάφος 26953725, Αμμόχωστος 99124521, Κερύνεια 97743185
  

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» παραμένει ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Επαναφορά νομοσχεδίου για κέντρα αποκατάστασης στην αρχική του μορφή ζητά η ΚΥΣΟΑ
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων
Γ. Αντωνίου: «Η οδύνη και η ευγνωμοσύνη μας για τους 13 ήρωες του Μαρί θα είναι παντοτινή»
Έρχεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από Δευτέρας-Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»
Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»