Δύσκολες ώρες για τη δεύτερη γυναίκα - Σε διάβαση πεζών το θανατηφόρο (pics)

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο νωρίς το βράδυ έξω από το Δημοτικό Μέγαρο του Στροβόλου.

Η άτυχη Ελληνοκύπρια στην προσπάθεια της να διασταυρώσει τον πολυσύχναστο δρόμο μαζί με φίλη της βρήκε τραγικό θάνατο όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δεύτερη γυναίκα, αλλοδαπή, δίνει μάχη με τη ζωή αφού μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Η Αστυνομία που έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο σημείο διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ενώ ψάχνει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης παρακείμενων επιχειρήσεων τα οποία ενδεχομένως να ρίξουν φως στις έρευνες.
 
Τα μέλη της τροχαίας διερευνούν κατά πόσον οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να διασταυρώσουν τον δρόμο από τη διάβαση πεζών ή μερικά βήματα δίπλα από τη διάβαση αφού βρέθηκαν χτυπημένες λίγα μέτρα μακριά με πιθανότερο το πρώτο σενάριο. 

Πάντως σύμφωνα με την Αστυνομία εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται η γυναίκα οδηγός του οχήματος να πέρασε με κόκκινο. Σημειώνεται πως στην οδηγό του οχήματος, έγινε έλεγχος άλκοολτεστ με μηδενική ένδειξη.

Μετά το τραγικό δυστύχημα η Λεωφόρος Στροβόλου έκλεισε για την τροχαία κίνηση.

 

Δειτε Επισης

Black out σε όλη την Ισπανία και περιοχές της Πορτογαλίας και της Γαλλίας
Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Συνεχίζεται η αγωγή Τατάρ κατά Γενί Ντουζέν-Διεκδικεί δύο με πέντε εκατομμύρια ο τ/κ ηγέτης
Στις 7 Μαΐου ξεκινά το Κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα
Πυρά ΔΗΣΥ σε Υπουργείο Μεταφορών για την απόσυρση αιτήσεων Σχεδίου Χορηγίας Ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων
Αναζωπυρώθηκε η κόντρα για το κέντρο δεξιώσεων-Άνοιξε μέτωπο Χριστοφίδη και ιδιοκτήτη του κέντρου
Μειώθηκαν τα εργατικά ατυχήματα στην Κύπρο-Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση
Συνεχίζεται το απόγευμα η κατάθεση του Αναστασιάδη-«Αποδομείται η εκδικητική δημοσιογραφία»
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Μέσω κατεχομένων φθάνουν στην Κύπρο τα περισσότερα θύματα εμπορίας προσώπων-Βελτιωμένη η κατάσταση