Πιάστηκε με μαχαίρι και σπρέι από αστυνομικούς

Μαχαίρι και συσκευή που εκπέμπει επιβλαβή αέρια εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στην κατοχή Ελληνοκύπριου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τη 01:00 σήμερα τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λάρνακα, μέλη του Τμήματος Καταπολέμησης του Εγκλήματος, της ΜΜΑΔ και του ΟΠΕ Λάρνακας ανέκοψαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Ελληνοκύπριοι.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα δύο άτομα διαπιστώθηκε ότι ένας από αυτούς είχε στην κατοχή του ένα κλειστό μαχαίρι που καταλήγει σε μυτερή άκρη μήκους 9 εκατοστών και μία συσκευή που εκπέμπει επιβλαβή αέρια.

Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια και ο κάτοχος των αντικειμένων συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, ανακρίθηκε γραπτώς και, αφού κατηγορήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παρίστανε τον πελάτη σε φούρνο στη Λευκωσία, έσπρωξε την υπάλληλο και έφυγε με τις εισπράξεις
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Οι προεκτάσεις από το χαστούκι του ΕΔΑΔ, το ζήτημα του ανέλεγκτου του Εισαγγελέα και η πολιτική ευθύνη
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο
Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»