Τα «φόρτωσε» στους παίκτες του!

Ασυνήθιστα επικριτικός προς την ομάδα του εμφανίστηκε ο Στόλε Σόλμπακεν μετά το χθεσινό 1-1 με την Όλμποργκ που τερμάτισε ένα νικηφόρο σερί 11 εντός έδρας αγώνων για την Κοπεγχάγη κι ενδεχομένως να της κοστίσει μία συγκάτοικο (σ.σ. Μπρέντμπι) στην κορυφή της βαθμολογίας του δανέζικου πρωταθλήματος.
«Πρέπει να ρωτήσετε τους παίκτες μου γιατί ξεκινήσαμε με αυτόν τον τρόπο. Έχω διαφορετικές θεωρητικές εξηγήσεις, αλλά το γεγονός είναι ότι κάποιοι ξεκίνησαν πολύ άσχημα. Ξοδέψαμε τα πρώτα 35 λεπτά. Ήταν το χειρότερο διάστημά μας από κάποια στιγμή μέσα στην περασμένη περίοδο. Τρέχαμε παντελώς άσκοπα. Το πρώτο 25λεπτο της επανάληψης ήταν πολύ καλό, αλλά ήμασταν αμελείς και όχι επαρκώς αποτελεσματικοί στα τελειώματά μας», καυτηρίασε ο Νορβηγός τεχνικός των «λιονταριών», ο οποίος παραδέχτηκε ότι εν πολλοίς έχει αποφασίσει πώς θ’ αγωνιστεί η ομάδα του στον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ.
«Τώρα θα φάμε, θα πιούμε και θα ξεκουραστούμε, όπως πρέπει. Η τακτική μας, λίγο πολύ, είναι ξεκάθαρη. Υπάρχουν όμως μία, δύο, ίσως τρεις θέσεις, για τις οποίες δεν είμαστε ακόμη σίγουροι. Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο πολλά μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι π.χ. για έναν κακό διαιτητή, για δυσκολία επικοινωνίας ένεκα του θορύβου. Πρέπει να τα διευθετήσουμε όλα τις επόμενες μέρες», τόνισε ο Σόλμπακεν.
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του κινήθηκε και ο Πέτερ Άνκερσεν. «Δεν έχω εξήγηση για το ληθαργικό ξεκίνημα, αλλά ορισμένοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, διότι δεν ήταν καθόλου καλό. Είχαμε κάνει καλή προετοιμασία και προθέρμανση, αλλά βγήκε αυτή η εικόνα. Τα πρώτα 25 λεπτά ήταν τα χειρότερά μας στη σεζόν. Αποτύχαμε να πιάσουμε ρυθμό κι εμείς αποδίδουμε καλύτερα με το ρυθμό στο μέγιστο», δήλωσε αρχικά ο δεξιός μπακ της Κοπεγχάγης.
«Το παιχνίδι με την Όλμποργκ δεν θα έχει επίδραση στον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ. Από τον περασμένο Οκτώβριο έχουμε δώσει περίπου 50 αγώνες και έχουμε χάσει μόνο 3-4. Έχουμε πολλές θετικές εμπειρίες, στις οποίες μπορούμε να ανατρέξουμε», ισχυρίστηκε.